С Имран Хан в затвора и много от неговите кандидати,

...
С Имран Хан в затвора и много от неговите кандидати,
Коментари Харесай

Пакистан във властов вакуум, след като Имран Хан се противопостави на изборите от затвора

С Имран Хан в пандиза и доста от неговите претенденти, които се крият, се очакваше изборите в Пакистан да потушат опитите на популиста за власт в страната с население от 240 милиона.

Вместо това триумфът на лоялните към партията на Пакистан Tehreek-e-Insaf (Пакистанско придвижване за справедливост) на някогашния министър председател изуми страната, нанасяйки исторически удар на политическото въздействие на армията и заплашвайки с по-нататъшна продължителна неустойчивост като противник партии се борят за надзор.

Наблюдатели споделиха, че появяването на PTI като най-голямата партия в четвъртък съставлява необичаен отвод от дълготрайната операция на мощната войска на изборите в Пакистан, като гласоподавателите се опасяват от все по-явните опити за смаже партията на Хан и да му попречи да се върне на поста.

Гласоподавателите на PTI „ се причислиха от доста гласуващи [със] съвестта си по въпроса за намесата на военните в политиката. Това включва доста по-широка коалиция “, сподели Азима Чима, шеф на Verso...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР