С Има такъв народ просто си разговаряме, налучкваме идеите. Има

...
С Има такъв народ просто си разговаряме, налучкваме идеите. Има
Коментари Харесай

Бабикян: С Има такъв народ разговаряме и налучкваме идеите - не водим преговори

С " ИТН " просто си беседваме, налучкваме концепциите. Има доста съществено подобие по голяма част от концепциите. Това съобщи в " Денят стартира " с Георги Любенов Арман Бабикян, един от водачите на Отровното трио и определен за народен представител от коалиция " Изправи се! Мутри вън! ". Това обаче не са договаряния, а диалози, безапелационен е Бабикян.

На първо място, поисквам на Слави да е здрав. Това не е първият случай, в който шоумен влиза в политиката, добави той.

В коментар за другите отзиви от Николай Хаджигенов, Татяна Дончева и Мая Манолова за възможна поддръжка към държавно управление, Бабикян съобщи, че няма разединение в " Изправи се! Мутри вън! ". Да не се окаже, че тази коалиция е минимодел на едно бъдещо държавно управление, което би трябвало да събере орел, рак и щука, попита Бабикян.

Ние не сме казармата ГЕРБ, в която един подвига моливче и всички гласоподават под строй, добави той.

Задача номер 1 е да съставим кабинет без присъединяване на ГЕРБ. Това, което сме споделили на площада - това са задачите ни, добави Бабикян.

Не мога да кажа, че съм окуражен, само че чакам да видя дейности. Много от дълго време нямам доверие на думи, съобщи Бабикян.

Като минат изборите и всеки стартира да прави лични сметки. Има хора, които считат, че не е значимо да се ръководи мъдро страната, а да останат чисти и девствени, с цел да могат да се оглеждат в огледалото и да не ги ругаят личните им поддръжници, счита Бабикян.

Не се прави разлика сред коалиция и поддръжка за ръководство. Политическите сили, които доскоро бяха отвън Народното събрание ясно акцентират, че не желаят коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, значи става дума за държавно управление на малцинството. И тук идва тънката политическа сметка, изясни още Арман Бабикян.

При втория мандат се търсят гаранциите - гаранционните политици за самостоятелност. Няма различен метод да се изкърти феодалният модел на Борисов, безапелационен е Бабикян.

Лично за себе си той съобщи, че не става за министър.

Най-сексапилната вест е кой ще е министър председател, само че надалеч по-важно е кой ще е ръководител на Народното събрание, счита Бабикян.

Разбира се, че ще подкрепим държавно управление, в случай че нямаме министър, стига да са грамотни и да схващат от работата си, да не са събирани по бензиностанциите.

По думите му, има едни " телешки очаквания ", че след 2 месеца отново ще създадем избори, още повече ще гласоподават за нас и чудото ще се случи.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР