С Има такъв народ (ИТН) просто си разговаряме. Налучкваме идеите.

С Има такъв народ (ИТН) просто си разговаряме. Налучкваме идеите. ...

Арман Бабикян: Имаме сериозно сходство с идеите на Слави Трифонов

"С "Има такъв народ" (ИТН) просто си разговаряме. Налучкваме идеите. Има много сериозно сходство по огромна част от идеите. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Арман Бабикян - един от лидерите на Отровното трио и избран за депутат от коалиция "Изправи се! Мутри вън!". Това не е първият случай, в който шоумен влиза в политиката, допълни той.
В коментар за различните мнения от Николай Хаджигенов, Татяна Дончева и Мая Манолова за евентуална подкрепа към правителство, е категоричен, че няма разцепление в "Изправи се! Мутри вън!". "Да не се окаже, че тази коалиция е минимодел на едно бъдещо правителство, което трябва да събере орел, рак и щука", попита той. Ние не сме казармата на ГЕРБ, в която един вдига моливче и всички гласуват под строй, допълни той.

Бабикян: Политиката не се подрежда по желанията, а според възможностите Бабикян: Политиката не се подрежда по желанията, а според възможностите
Всички производители на тънки сметки, които бленуват " светлото бъдеще" е добре да си спомнят предишния опит. Следващи избори са възмож...
По думите му, задача №1 е да бъде съставен кабинет без участието на ГЕРБ. "Това, което сме казали на площада, са целите ни. Не мога да кажа, че съм обнадежден, но очаквам да видя действия. Много отдавна не вярвам на думи. Има хора, които смятат, че не е важно да се управлява умно страната, а да останат чисти и девствени, за да могат да се оглеждат в огледалото и да не ги ругаят собствените им поддръжници", посочи Бабикян.
Той смята, че не се прави разлика между коалиция и подкрепа за управление. Политическите сили, които довчера бяха извън парламента ясно подчертават, че не желаят коалиция с ГЕРБ и ДПС, значи става въпрос за правителство на малцинството. И тук идва тънката политическа сметка. При втория мандат се търсят гаранциите - гаранционните политици за независимост. Няма друг начин да се изкърти феодалният модел на Борисов", категоричен е Бабикян.
Лично за себе си той заяви, че не става за министър. В заключение той заяви, че ще подкрепят правителство, дори ако нямат министър, стига назначените хора да са грамотни и да разбират от работата си, "да не са събирани по бензиностанциите с джипката". Той се нядява на нови избори след два месеца и смята, че тогава партията му ще бъде подкрепена от още повече хора.

Източник: actualno.com