С Има такъв народ (ИТН) просто си разговаряме. Налучкваме идеите.

...
С Има такъв народ (ИТН) просто си разговаряме. Налучкваме идеите.
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Имаме сериозно сходство с идеите на Слави Трифонов

" С " ИТН " (ИТН) просто си беседваме. Налучкваме концепциите. Има доста съществено подобие по голяма част от концепциите. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Арман Бабикян - един от водачите на Отровното трио и определен за народен представител от коалиция " Изправи се! Мутри вън! ". Това не е първият случай, в който шоумен влиза в политиката, добави той.
В коментар за другите отзиви от Николай Хаджигенов, Татяна Дончева и Мая Манолова за възможна поддръжка към държавно управление, е безапелационен, че няма разединение в " Изправи се! Мутри вън! " . " Да не се окаже, че тази коалиция е минимодел на едно бъдещо държавно управление, което би трябвало да събере орел, рак и щука ", попита той. Ние не сме казармата на ГЕРБ, в която един подвига моливче и всички гласоподават под строй , добави той.
 Бабикян: Политиката не се подрежда по желанията, а съгласно опциите Бабикян: Политиката не се подрежда по желанията, а съгласно опциите
Всички производители на тънки сметки, които бленуват " светлото бъдеще " е добре да си спомнят предходния опит. Следващи избори са възмож...
По думите му, задача №1 е да бъде формиран кабинет без присъединяване на ГЕРБ . " Това, което сме споделили на площада, са задачите ни. Не мога да кажа, че съм окуражен, само че чакам да видя дейности. Много от дълго време нямам доверие на думи. Има хора, които считат, че не е значимо да се ръководи мъдро страната, а да останат чисти и девствени, с цел да могат да се оглеждат в огледалото и да не ги ругаят личните им поддръжници ", уточни Бабикян.
Той счита, че не се прави разлика сред коалиция и поддръжка за ръководство. Политическите сили, които доскоро бяха отвън Народното събрание ясно акцентират, че не желаят коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, значи става въпрос за държавно управление на малцинството. И тук идва тънката политическа сметка. При втория мандат се търсят гаранциите - гаранционните политици за самостоятелност. Няма различен метод да се изкърти феодалният модел на Борисов ", безапелационен е Бабикян.
Лично за себе си той съобщи, че не става за министър. В умозаключение той съобщи, че ще поддържат държавно управление, даже в случай че нямат министър, стига назначените хора да са грамотни и да схващат от работата си, " да не са събирани по бензиностанциите с джипката ". Той се нядява на нови избори след два месеца и счита, че тогава партията му ще бъде подкрепена от още повече хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР