С илно отровни паяци плъзнаха градове в Австралия след катастрофалните

...
С илно отровни паяци плъзнаха градове в Австралия след катастрофалните
Коментари Харесай

След ковид и наводненията, напаст от кошмарни паяци в Австралия

С илно отровни паяци плъзнаха градове в Австралия след пагубните наводнения и епидемията от ковид-19.

С локдаун, траял няколко месеца и следене на всеки случай на коронавирусна зараза, австралийските управляващи съумяха да спрат болестта и да вдигнат множеството ограничавания.

Тази седмица обаче най-гъсто обитаемоте елементи на страната бяха сполетени от пагубни наводнения.



А в този момент, с отдръпването на водата, управляващите предизвестиха хората да се пазят от земните паяци, които са ендемични за региона на Сидни и чиято отрова е най-силната в света, оповестява Българска телеграфна агенция.

Няколко дни над южните елементи на щата Нов Южен Уелс, където е и Сидни, се изсипаха проливни дъждове. Хората се зарадваха на синьото небе в сряда, само че малко по-късно пристигна предизвестието за паяците.

Flooding in New South Wales, Australia has brought all the spiders scurrying out to avoid drowning.
Video by Matt Lovenfosse.
— spamdemic (@spamnugget)
"Затоплянето на температурата и нарасналата влага са идеално комбиниране за детонация на сиднийския фуниеобразен паяк през идващите дни " - разгласи Тим Фокнър, шеф на австралийския парк на влечугите. - След невероятните наводнения, които преживяхме в Голям Сидни, те бяха прогонени от хабитата си и се избавят в по-сухи зони. Това за жалост значи, че скоро ще бъдат в къщите ".



Кошмарни фотоси на бягащите от наводнението паяци извършиха обществените мрежи.

Сиднийският фуниеобразен паяк е прочут със мощната си отрова, която работи доста бързо. Описани са 13 смъртни случая до създаването на серум при започване на 80-те години на предишния век.

AFTER THE FLOOD - SPIDERS: Experts in Australia are warning that recent floods have created conditions likely to lead to a plague of deadly funnel web spiders.
— ABC News (@ABC) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Блондинка на летището: - Мога ли единствено с персонална карта да хвърча до Рим? - За страдание не – ще Ви би трябвало и аероплан... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКаква е наградатаВ края на февруари в Пловдив завърши клинично изследване изследващо опцията за използване на продуктите Виузид и АсбрипКои обитаеми места ще включва новата общинаСега редица индийски щати още веднъж връщат ограничениятаСъветник на френския президент разяснява проектите за по-строги правила в износа на ваксиниМинистерство на защитата започва пилотен план в Пловдив за обезпечаване на жилища, нужни за военнослужещите и цивилните чиновници на ведомствотоКакво е положението на някогашния министър председател на ИталияНяголов уточни, че в областта на образованието страната към момента не дава отговор на потребностите на актуалната стопанска система и обществоПоводът е следващият случай на липсващ сноубордист в планината и полученото чак след два дни позволение за локализация на мобилния му телефонЗара и Майк Тиндъл с наслада оповестяват за раждането на третото си детеНа място са екипи на полицията в Асеновград, пожарен автомобил и Спешна помощТова съобщи президентът от МакариополскоДнес Москва, Анкара и Техеран маркират опцията за радикален повратКакво декларира вицепремиерът и външен министърДве от най-големите и мистериозни структури на Земята лежат надълбоко в недрата ѝКаква е пътната конюнктура в страната след снеговалежаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР