С икономичното 1:0 Лудогорец победи грузинския Торпедо (Кутаиси) в първа

...
С икономичното 1:0 Лудогорец победи грузинския Торпедо (Кутаиси) в първа
Коментари Харесай

Лудогорец не игра добре, но победи Торпедо в Грузия

С икономичното 1:0 Лудогорец победи грузинския Торпедо (Кутаиси) в първа среща от плейофите за влизане в групите на Лига Европа.
 Лудогорец в профил Зрински, в плейофите среща грузинци
Двубоят се игра пред към 10 000 фенове на стадион „ Михаил Месхи ” в Тбилиси. Българският първенец не изигра най-хубавия си европейски мач, само че все пак сътвори повече чисти голови положения. Домакините играха доста напористо, изключително преди почивката. В даденото от съдията продължение на първото полувреме двойно подаване сред Марселиньо и Вандерсон приключи с следващия бразилски гол на първенците.

След почивката грузинците пробваха да се върнат в мача, само че играчите на Лудогорец могат да съжаляват, че не съумяха да вкарат най-малко още един гол и да си обезпечат по-сериозна преднина преди реванша в Разград.

Залогът е извънредно огромен. При елиминиране на грузинския първенец, „ орлите “ освен ще влязат в групите на шампионата, само че ще завоюват и близо три милиона евро. Отпадналият отбор ще вземе единствено 300 000.

За разлика от предходния европейски дуел против Зрински в този момент треньорът на Лудогорец Пауло Аутори бе удовлетворен от представянето на своите футболисти. „ Беше тежък мач, домакините играеха бързо с честа промяна на местата и доста отвесни пасове, само че нашите играчи се показаха на равнище и демонстрираха, че са се подготвили добре. Поздравявам вратаря на противника за чудесните му спасявания. Посвещаваме успеха на нашите почитатели, които пътуваха до Грузия, с цел да ни поддържат, а ние знаем, че това обвързвано с компликации. Най-важното е, че победихме, а имахме късмет и за още голове ”.

Цял мач на положително равнище за тима на Торпедо (Кутаиси) игра юношата на Спартак (Пловдив) Лазар Марин, който до предишния сезон играеше в Ботев (Пловдив).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР