С играта си през последната година и половина Дерик Роуз

...
С играта си през последната година и половина Дерик Роуз
Коментари Харесай

Лейкърс и Сиксърс се интересуват от Роуз

С играта си през последната година и половина Дерик Роуз кара всички да си спомнят за най-силните му дни. Гардът към този момент има зад тила си повече от десетилетие в НБА, а през предишния сезон още веднъж сподели на какво е кадърен, макар множеството травми, като сподели постоянни игри с тима на Минесота и даже бе в полемиката за “Шести човек на годината”.

MVP Derrick Rose was truly a different breed. One of a kind. pic.twitter.com/uhX4PPCf7r
— Hoop Vault (@HoopVauIt) January 18, 2020
Сега Роуз, който и до през днешния ден остава най-младият притежател на наградата за MVP на сезона, продължава мощното си показване, само че с екипа на Детройт. Вече на 31-годишна възраст и надалеч от сезоните, в които вдигаше почитателите на крайници с нечовешкия си атлетизъм, той се приспособява чудесно и се трансформира в главен състезател за Пистънс, което е довело до интерес от страна на два тима, които са кандидати за купата.

Here is the list of point guards this season averaging at least 18 points and shooting over 50% from the field.

1. Derrick Rose
2. There is no #2.
— Keith Black (@Charlottean28) January 19, 2020
Лос Анджелис Лейкърс и Филаделфия наблюдават Роуз, оповестяват от Yahoo Sports, обмисляйки опцията да го привлекат преди крайния период за прехвърляния в НБА, който този сезон е 6 февруари. Трикратният участник в Мача на звездите има приблизително по 18.4 точки, 5.8 асистенции и 2.4 битки като междинни индикатори в 38 мача до момента.

Born to hoop @drose dropped 27 PTS & dished 9 AST in Detroit's dub! pic.twitter.com/JA4CcAcffl
— NBA TV (@NBATV) January 19, 2020
Избор №1 в Драфта от 2008 година вкарва 20 или повече точки в 9 поредни мача, а от десетта мача на своя тим в първия месец за годината, единствено един път не съумява да стигне до кота “20”. Ди Роуз има по 22.8 точки, 5.7 асистенции, 3.1 битки и 0.6 отнети топки в десетте мача през януари досега, а Пистънс са с актив от 4-6 в този интервал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР