С идването на новата година може би трябва да се

...
С идването на новата година може би трябва да се
Коментари Харесай

Ето 7 секс трика, за които не сте и предполагали, че работят

С идването на новата година може би би трябвало да се замислите кое желаете да остане в предходната.
Защо не си позволите малко да помечтаете и да разсъните у вас желанието за малко повече скотски удоволствия? В идващите редове ще ви предложим няколко трика, които ще „ подпалят “ завивките ви. А ето и кои са те:

Забавлявайте се дружно отвън леглото
Понякога поддържането на пристрастеността в спалнята жива няма нищо общо със секса. Вземете урок по тенис, отидете в нов ресторант, направете планински преход. Когато практикувате занимателна активност с вашия сътрудник (която не е сексуална), по този начин неумишлено си обръщате внимание един на различен. А това оказва помощ за построяването на предпочитание и е форма на любовна игра.

Изпратете покана за среща
Имате малко време след работа, или децата са при вашите родители? Каква по-добра опция да споделите тези къси мигове с обичания и да ги извършите незабравими? А пък сътрудникът ви ще бъде повече от поласкан и заинтересуван от поканата. Експертите са съгласни: „ Именно желанието прави приемането на молба за среща за секс толкоз ужасно “, споделя Джулияна Морис, специалист по взаимоотношения. За да ускори заниманието, Морис предлага да добавите няколко „ бележки “ за това, което желаете да извършите един на различен по време на „ срещата “.

Опитайте нови пози
Новата поза в секса не всеки път е комфортна, защото тя ви опълчва на събитията и на рутината. Опитайте да се изправите – ще докоснете места, до които нормално нямате достъп. Не забравяйте за елементарния, само че супер ефикасен трик да поставите възглавница под дупето си. По този метод ъгълът, под който е сложено тялото, оказва помощ за по-дълбоко навлизане.

Бързайте постепенно
В забързаното всекидневие неведнъж сексът се трансформира в следващата „ задача “, а това лишава много от удоволствието, с което е обвързван. Забавете дъха си, когато вършиме обич – не звучи като нещо изключително, само че това може да окаже огромно влияние върху половия ви живот! Забавянето оказва помощ на сътрудниците да се концентрират върху докосването и придвижването, което значи, че по този начин ще изпитате по-интензивна връзка. Ако си падате по по-нетрадиционните техники, можете да опитате и тантра секс.

Започнете с целувките от долу нагоре
Може да се запитате за какво да си вършиме труда да се прегърбвате, с цел да целувате колегата си, когато го вършиме по верния метод години наред без никакви проблеми. Отговорът е – многообразие. „ Прекарваме доста време в целуване с нашите сътрудници, изключително при започване на една връзка, само че с течение на времето сме склонни да се целуваме по-малко и по-бързо да преминем към идващия стадий от секса “, това споделя секс терапевтът доктор Иън Кернер (www.goodinbed.com). Когато извършите по този начин, че целувката да се усеща като нещо ново и подхождате към колегата си от друг ъгъл, може да установите, че тя е по-стимулираща от нормално.

Секс „ без допиране “
Една от аргументите, заради които сексът може да стане обикновен или даже малко отегчителен, е че постоянно е „ разполагаем “. Понякога ние, хората, обичаме нещата да са малко отвън „ обсега “ ни. За да се развълнувате в действителност преди секс, разголете се и изследвайте телата на другия единствено с очите и дъха си. Вдишайте естествения му мирис, нежно прокарайте дъха си по зърната му, члена му и т. н. Неговите нервни окончания ще реагират доста на такова леко допиране, както и вашите, когато той ви го направи. Докато си позволите физическо допиране, ще сте подготвени за оргазъм.

Завържете се
Използвайте бельото си, като позволите на колегата си да смъкна чорапите ви и да ги употребява, с цел да завърже ръцете ви. Да сте добре вързани и да не можете да се движите свободно – това ще хвърли сетивата ви в цялостен ужас. Можете също по този начин да употребите обстановката в своя изгода, като плъзнете ръцете си над главата на обичания си и го придърпате към себе си или го задържите в позиция тъкмо където желаете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР