С идването на лятото всеки от нас се пробужда и

...
С идването на лятото всеки от нас се пробужда и
Коментари Харесай

Тези три зодии ще сменят партньора си това лято

С идването на лятото всеки от нас се пробужда и несъмнено става много по-активен. С настъпването на топлите дни идва и смяната, която се случва на всеки от нас. И в множеството случаи през лятото ни се случват неща, които са мощни и разтърсващи, незабравими и доста прочувствени.

За някои от зодиакалните знаци през това лято ще пристигна новата и свежа обич, изпълнена с доста щастливи моменти и непредвидена развръзка.

Близнаци
Идва време, в което ще започнете да оценявате себе си и действително да погледнете какъв брой скъпи сте. Специален човек ще ви покаже, че постоянно би трябвало първо да обичате себе си, с цел да може някой да ви обикне в подмяна. Този специфичен човек въобще няма да ви е чужд. Познавате се от години, само че в никакъв случай не сте прекравали доста време дружно. Винаги сте имали благосклонности към този човек, само че единствено като физическо привличане. Юли месец ще излезете на първата си сантиментална среща заедно… а по-късно идва и огромната любовна приказка.

Везни
Няма да повярвате, само че е време да промените индивида, с който сте сега. От доста време насам се заблуждавате, че нещата са добре или още по-лошо – че ще се оправят. Истината може да горчи, само че по-добре да я преглътнете, с цел да започнете на чисто. Сами ще откриете новата си обич и то посредством работна среща. Ще прехвърчат искри на секундата и ще бъдете сигурни, че това е индивидът, с който може да преживеете много буйни летни нощи. Радвайте се на момента и не се затормозявайте с мисли за бъдещето.

Скорпион
Все още не сте се срещнали с индивида, който по този начин бързо ще грабне сърцето ви, че няма да имате време да се опомните къде се намирате. Всичко хубаво се случва в края на лятото, за това и му се насладете уместно, очаквайки новите трепети в края му. Със сигурност ще ви е мъчно да повярвате, че връзката ви с индивида, с който сте в този момент ще завърши, само че не се тормозете от драми. Такива няма да има, всичко ще следва логическия излаз от връзката и няма да сте съкрушени.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР