С идеята за укрепване на бъдещата бизнес конкурентоспособност и по-добро

...
С идеята за укрепване на бъдещата бизнес конкурентоспособност и по-добро
Коментари Харесай

Hyundai Motor Group с нов президент

С концепцията за подсилване на бъдещата бизнес конкурентоспособност и по-добро ръководство на световната икономическа неустановеност, Hyundai Motor Group разгласи промени в управителните си длъжности, включително и назначението на нов президент.

Новата отговорност поема добре прочут и извънредно сполучлив кадър на автомобилния колос, а точно Люк Донкерволке, заемащ поста изобретателен (CCO) шеф на групата. С новото предопределение, управлението на Hyundai Motor Group има намерение да заздрави още повече марковата еднаквост на трите си съществени подразделения- Hyundai, Kia и Genesis.

" Тази нова отговорност е огромна чест за мен ", разяснява Донкерволке. " Искам да благодаря на групата за доверието, което ми се оказва, и желая да призная дизайн екипите на Hyundai, Kia и Genesis за тяхното устойчиво и извънредно показване. Заедно предизвикахме статуквото и ще продължим да промотираме изобретателното, предизвикателно и позитивно отношение в нашата група ".

Друга смяна в управлението на Hyundai Motor Group е назначението на Куо Бок Ли- изпълнителен вицепрезидент на Hyundai Motor Company на поста изпълнителен шеф на логистичното поделение Hyundai Glovis на групата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР