С идеята за референдум ИТН иска да привлече част от

...
С идеята за референдум ИТН иска да привлече част от
Коментари Харесай

Политолог: С идеята за референдум ИТН иска да привлече част от симпантизантите на президента, но това е краят за партията

С концепцията за референдум Има Такъв Народ желае да притегли част от симпантизантите на президента, само че това е краят за партията=

Това разяснява политологът Георги Проданов пред  " Нова нюз " и дефинира концепцията като „ предсмъртни спазми ”.

Проданов изрично акцентира, че с референдум промени в държавното устройство са невъзможни по Конституция. Той назова предлагането " избирателен ход ".

По думите му напоследък ръководството на България е било „ кампаниен вид, което стартира да се възприема като обикновено ”. Според Проданов никоя партия не е застрахована от нелоялни практики и удари под кръста по време на предизборната акция. „ Няма да е акция в случай че ги няма тези нелоялни и неточни дейности. При предстоящата ниска изборна интензивност и на процедура липса на политически спор, изкушението да се прибегне към сходни пиар тактики е огромно ”, твърди политологът.

„ Виждам, че сега в ГЕРБ вървят процеси, които като че ли наподобяват като разтягане на ръка към „ Продължаваме Промяната ” и към „ Демократична България ” за последващо партньорство. Ще ми се да се стигне до подобен вид ”, разяснява още Георги Проданов, представен от настоящо.ком.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР