С хитовете Докато смъртта ни раздели, Писък и Писък 6

...
С хитовете Докато смъртта ни раздели, Писък и Писък 6
Коментари Харесай

Децата могат да бъдат същински чудовища! „Абигейл“ през април само в кината

С шлагерите Докато гибелта ни раздели, Писък и Писък 6 режисьорското дуо Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет от креативната група Radio Silence се трансфораха в две от най-горещите имена в хорър жанра. Този април двамата ни канят в дома на най-иконичните чудовища в историята на киното – Universal, предлагайки ни най-амбициозния си и самоуверен план досега. Запознайте се с Абигейл !

Филмът споделя за група нарушители, които отвличат Абигейл – млада балерина, щерка на богата и авторитетна фигура от подземния свят. Всичко, което те би трябвало да създадат, с цел да получат откуп от 50 милиона $, е да следят момичето цяла нощ в изолирано имение. Но когато похитителите стартират да изчезват един по един, те осъзнават, че Абигейл напълно не е обикновено момиче и откриват, че децата могат да бъдат истински чудовища.

Отдаващ респект на един от най-популярните и устойчиви поджанрове на хоръра, Абигейл е самоуверен и автентичен взор към неостаряващите истории с вампири. Първият филмов откъс разкрива пропитата с доста кръв и напрежение атмосфера на кино лентата и ни среща с главните герои в историята, изиграни от редица млади и отвъртени звездни гении, измежду които Мелиса Барера, Дан Стивънс, Катрин Нютън, Джакарло Еспозито, починалия Ангъс Клауд и прелестната Алиша Уиър като деликатната, само че ужасяваща балерина върколак Абигейл.

Режисьори на Абигейл са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет (Докато гибелта ни раздели, Писък, Писък 6), а сюжетът е на Стивън Шийлдс (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) и Гай Бюзик (Писък, Докато гибелта ни раздели). Продуценти са Уилям Шерак, Пол Найнстайн, Джеймс Вандербилт, Трип Винсън и Чад Вилела. В функциите са Мелиса Барера, Дан Стивънс, Алиша Уиър, Катрин Нютън, Уилям Катлет, Кевин Дюранд, Ангъс Клауд, Джакарло Еспозито и други

Балерината върколак Абигейл ни кани на особено зрелище от 19 април единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР