С гроб за над 80 хиляди евро с асансьор и

...
С гроб за над 80 хиляди евро с асансьор и
Коментари Харесай

Турски джендър се сдоби приживе с гроб за над 80 000 евро

С гроб за над 80 хиляди евро с асансьор и код за достъп се снабди приживе турска транссексуална изпълнителка

Световноизвестната турска транссексуална изпълнителка Бюлент Ерсой се е сдобила приживе с първокласно гробно място, оборудвано с асансьор, заяви нейният управител Февзи Сиверек, представен от частната телевизия НТВ.

Гробът ще коства на певицата 1,5 милиона турски лири (около 82 хиляди евро), като цената включва асансьор с код за достъп.

Сиверек, който е и непосредствен другар на изпълнителката, описа, че на погребението на бащата на Ерсой предходната година тя споделила с близките, че изкопът ѝ се коства стеснен.

„ Не е ли тясно? А какво ще стане с мен? Аз не мога да се побера в стандарта “, отбелязала 70-годишната певица, известна с усета си към първокласните движимости и разточителния живот.

Мениджърът разясни, че асансьорът е нужен, защото гробът ще бъде бездънен, тъй че почитателите да не могат да го доближават.

„ Турската дива “ си завоюва международна популярност през 1981 година, откакто претърпя шест интервенции за промяна на пола в Лондон, трансформирали я от мъж в жена. Транссексуалността на изпълнителката, нейното чувство за мода, геният и сполучливият ѝ пиар я трансфораха в икона в Турция.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР