С грандиозно парти, собственикът Атанас Методиев, отпразнува 10-ти рожден ден

...
С грандиозно парти, собственикът Атанас Методиев, отпразнува 10-ти рожден ден
Коментари Харесай

Студио за красота ,, А style” събра звездни гости по повод 10 годишнината си


С грандиозно празненство, притежателят Атанас Методиев, отпразнува 10-ти рожден ден на салонът за хубост в кв. Лагера, който съумя да се трансформира в обичано място на стотици софиянци и да бъде измежду най-добрите салони както в столицата, по този начин и в България.



Сред гостите на събитието бяха близки хора и другари на Атанас Методиев, а звездно наличие също не липсваше. Сред тях се откроиха Мисис България Мариета Захариева, Лейди България Ивана Славова, инфлуенсърката Емили Иванова, PR-ът и продуцент Християн Гьошев, както и представители на формалните вносители на Balmain и Montebello за България, а точно Selena Es.



Съвсем скоро, всички ще можем да се насладим на блестящото празненство, тъй като от фешън телевизия номер едно в България CODE FASHION TV, взеха екслузивно изявление на Атанас Методиев. Екипът на Хайлайф се погрижи за отразяването на събитието като увековечиха основните моменти в краси фотоси. В края на вечерта, огромната изненада за Атанас Методиев бе от представителите на Selena Es, които връчиха премия на притежателя на салон за хубост „ A Style “ пред всички присъстващи и изрекоха благодарности за прелестното партньорство, което имат към този момент десетилетие. Атанас Методиев бе извънредно разчувствуван и благодари както за премията, по този начин и на гостите, които са го почели.



Снимки: Хайлайф
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР