С гостуване на деветкратния шампион стартира пролетния полусезон в елита.

...
С гостуване на деветкратния шампион стартира пролетния полусезон в елита.
Коментари Харесай

Томаш: Ще търсим максимума срещу Лудогорец

С посещение на деветкратния първенец започва пролетния полусезон в елита. Мачът е в понеделник от 16 ч. на стадиона в Разград с основен арбитър Георги Кабаков.

Седем нови попълнения привлякоха „ виолетовите” през паузата, като шестима към този момент са картотекирани в БФС. За мача на линия няма да е единствено панамецът Хосе Кордоба, чиято права още се чакат. Естонският защитник и Етър пък към този момент прекратиха взаимоотношенията си.

„ Успяхме да притеглим хора, с които да сме конкурентноспособни, съобразявайки се с политиката на клуба. Очаквам единствено още един състезател от Панама, само че в случай че пристигна и добър футболист като свободен сътрудник, няма да го откажем. Няма да разчитаме отсега нататък на Марк Едур, а що се отнася до – аз още не съм го и виждал. Всички играчи са здрави, добре са във функционално положение, въпросът е да покажат растеж и спортно-технически.

Етър няма елементарен мач тази пролет, последни сме в класирането. Излизаме с почитание към всеки съперник, само че се борим за себе си и за оцеляването си и ще търсим максимума и против Лудогорец. Доколко ще го реализираме, бъдещето ще покаже – футбол е и всичко е допустимо. Но няма да се съобразяваме с никого”, разяснява преди тръгването старши треньорът.

Етъроще не е допускал гол в формален мач, откогато бе стихотворец от Александър Томаш, и приключи есента с 477 следващи минути без попадение в мрежата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР