С голямо удовлетворение и гордост предаваме управлението на държавата на

...
С голямо удовлетворение и гордост предаваме управлението на държавата на
Коментари Харесай

Смяна на караула: Донев очаква приемственост, акад. Денков пита защо са сменени зам.-министрите


С огромно задоволство и горделивост предаваме ръководството на страната на постоянното държавно управление, определено от Народното събрание. Днес Народно събрание избра държавно управление, което дава вяра, че ще бъдат решавани предпочитаните проблеми, които стоят пред българските жители и бизнес. Тази вяра може да прерасне в доверие и сигурност, в случай че продължите да работите за решение на всички наболели перспективни и стратегически цели на България.

Това сподели към този момент някогашният длъжностен министър председател Гълъб Донев на церемонията по предаване на властта в Министерския съвет.

Той е уверен, че новото държавно управление ще продължи с последователност и няма да стартира от нулата.

Не разбрах за какво бяха освободени всички заместник-министри. Това спъва работата на новите, не виждам последователност. Това сподели от своя страна новият министър-председател акад. Николай Денков.

Той не скри разочарованието си, че едно постоянно държавно управление може да бъде проблем - с изключение на за някои от партиите, само че и за институции като Президентството. Но прикани оттук насетне тези страсти да бъдат забравени.

Повече вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР