С голямо мнозинство заместник-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид

...
С голямо мнозинство заместник-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Държавата е доведена до трагично състояние

С огромно болшинство заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид бе определен заместник-председател на Либералния интернационал. За ръководител делегатите на юбилейния конгрес на международната организация преизбраха още веднъж Хакима ел Хаите. През новия си мандат тя ще има шестима заместници, един от които е Хамид Хамид. За постовете се бореха осем претенденти, прецизира Българска национална телевизия.

Либералният интернационал, който отбелязва 75 години от основаването си, организира конгреса си в София. Домакин на събитието, в което вземат участие над 250 делегати от повече от 60 страни, е българската демократична партия Движение за права и свободи.

За мен постът е чест и отговорност, съобщи Хамид Хамид и се ангажира с одобряването на демократичните хрумвания в България.

Изборът на Хамид е голямо самопризнание освен за Движение за права и свободи, само че и за България. То е знак, че Движението за права и свободи е същинският притежател на демократичните полезности в страната ни, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който напомни, че съпредседател на европейските либерали е евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк.

Движение за права и свободи е допустим сътрудник в цяла Европа, в целия свят. Това съобщи в " Говори в този момент " Хамид Хамид от Движение за права и свободи.
Критикува, че няма смяна, а едно лице се заменя с друго, като страната е доведена до трагично положение, от което ще се измъква дълго време.

По думите му в България когато те ръководят, страната реализира своите цели - даде образец с приемането ни в Европейския съюз.

Определи, че сега се оферират същите хора, а предварителните избори са регламентирано средство за превъзмогване на рецесии.

Направили са гредивни оферти, с цел да има страната бюджет, като се е приел бюджетът, препоръчан от опозицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР