С голямо мнозинство зам.-председателят на парламентарната група на Движение за

...
С голямо мнозинство зам.-председателят на парламентарната група на Движение за
Коментари Харесай

Хамид Хамид стана зам.-председател на Либералния интернационал


С огромно болшинство зам.-председателят на парламентарната група на " Движение за права и свободи " (ДПС) Хамид Хамид бе определен зам.-председател на Либералния интернационал. Това оповестиха от партията.

За ръководител делегатите на юбилейния конгрес на международната организация преизбраха още веднъж Хакима ел Хаите. През новия си мандат тя ще има шестима заместници, един от които е Хамид Хамид. За постовете се бориха осем претенденти.

Либералният интернационал, който отбелязва 75 години от основаването си, организира конгреса си в София. Домакин на събитието, в което вземат участие над 250 делегати от повече от 60 страни, е българската демократична партия.

За мен постът е чест и отговорност, съобщи Хамид Хамид и се ангажира с одобряването на демократичните хрумвания в България, показват от.

Изборът на Хамид е голямо самопризнание освен за, само че и за България. То е знак, че е същинският притежател на демократичните полезности в страната ни, съобщи водачът на политическата групировка Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Той напомни, че съпредседател на европейските либерали е евродепутатът от Илхан Кючюк, осведомят още от партията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР