С голямо желание да помага и с мечта един ден

...
С голямо желание да помага и с мечта един ден
Коментари Харесай

Ученик прекарва ваканцията си като доброволец в болница

С огромно предпочитание да оказва помощ и с фантазия един ден да стане доктор, Стефан Радойчев стартира активността си като доброволец във великотърновската болница „ Стефан Черкезов “.

Той е родом от Велико Търново и е възпитаник в гимназия в Съединени американски щати, където живее, споделя Borbabg.com. Стефан желае лятната му почивка да бъде ползотворна и до края на август възнамерява да оказва помощ в болничното заведение всеки работен ден от 8 сутринта до следобяд. Графикът му е претрупан, тъй като след доброволчеството го чакат уроци и плуване.

Желанието и упоритостта на младежа срещат схващане първо в лицето на шефа на болничното заведение доктор Красимир Попов, който го посреща задушевно.

„ Момчето е доста безрезервно. Горд съм, че неговият път на работещ в болница стартира от тук. Желая му триумф! “, разяснява той.

От своя страна Стефан споделя, че първата седмица в лечебното заведение е предходна като един мирис. „ Благодаря на доктор Попов за дадената ми опция, както и на всички лекари и медицински личен състав, които търпеливо ми изясняват и дават насоки при осъществяване на уговорките ми “, споделя Стефан Радойчев. Това не е първият път, в който Стефан е доброволец. В Съединени американски щати той е взел участие в действия по запазване на околната среда, в това число и събиране на боклуци от парковете.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР