С голяма радост, гордост и удовлетворение от НЧ Георги Парцалев

...
С голяма радост, гордост и удовлетворение от НЧ Георги Парцалев
Коментари Харесай

Пореден успех на млади пианистки от град Левски

С огромна наслада, горделивост и задоволство от НЧ „ Георги Парцалев -1901 ” споделят следващия успехна Далия Петкова и Ева Ангелов с началник ГеновеваТрифонова.

За музикална комбинация за пиано Далия Петкова спечелизлатен орден, а Ева Ангелов бронзов, измежду над 60 самостоятелни изпълнителина ХVII-ия конкурс „ Фолклорни приумици ” вЧервен Бряг.

Нека от сърце им пожелаем да бъдат здрави, все по този начин упорити и работливи, с цел да ни радват с още доста триумфи и концерти!

Публиката е имала удоволствието да се наслаждения на самостоятелни реализатори на национални песни, на известни и не толкоз познати музикални композиции за пиано, акордеон, китара, дудук, гъдулка и гайда. В следващото издание на Регионалния конкурс „ Фолклорни приумици ” в Червен бряг са взели участие общо над 100 реализатори.

Трудът и напъните на децата и техните ръководители са възнаградени с аплодисментиипрофесионалните оценки на журито, формирано от преподаватели в Националното учебно заведение по изкуствата в Плевен.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР