С голяма приятелска компания Анита Димитрова, приятелката на Рачков, избяга

...
С голяма приятелска компания Анита Димитрова, приятелката на Рачков, избяга
Коментари Харесай

С голяма компания в планината: Анита на Рачков избяга от града, но ето с кого се радва на снега

С огромна другарска компания Анита Димитрова, приятелката на Рачков, избяга от мрачна и кална София, с цел да се наслаждения на чист въздух и красива природа. Красавицата показа нов фотос от тузарски хотел в Пирин, където се намира, само че не е сама, а с много огромна и радостна компания.

Със сигурност Анита се е радвала на красиви снежни моменти, само че наподобява, че покривката към този момент се е постопила, в случай че съдим от гледката зад радостната компания, която е седнала в ресторанта на хотела. 

Виж още: Сняг ли? Студ ли? Тези известни българки отпътуваха на топло и демонстрираха супер форми на плажа 

Правят усещане пуловерите, които всички към Анита, в това число самата тя, са избрали за вкусното похапване. Очевидно е, че коледното въодушевление е обхванало всички, тъй като облеклата са решени точно с празнични претекстове и цветове. Не е ясно дали плеймейтката е била в компанията на половинката си, както и дали той не е направил фотографията, само че това не е от голяма важност.

Отношенията сред двамата са към този момент обществени, само че несъмнено не виждаме постоянно техни фотоси. Ясно е, че държат връзката си персонална и не се пробват да се популяризират на тази основа, само че постоянно виждахме Анита в публиката на " Забраненото шоу на Рачков ", което значи, че тя го поддържа непрекъснато.

Наскоро се появи обаче слух, който двамата не са коментирали на този стадий. Още през лятото писахме, че Анита е видяна да носи хубав и огромен пръстен с камък, който доста наподобява на годежен. На този стадий няма удостоверение за бъдеща женитба, само че пък огромното украшение продължава да се вижда на ръката на русокоската. Сигурни сме обаче, че в случай че се стигне до годеж и женитба, всички ще разберем. 

Виж още: Паулина от " Игри на волята ": За мъжете в живота ѝ и истината за връзките със Стратимир 

Изображение: https://www.instagram.com/anita.dimitrova1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР