С голове след почивката ЦСКА 1948 спечели с категоричното 4:0

...
С голове след почивката ЦСКА 1948 спечели с категоричното 4:0
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пречупи Локомотив Пловдив след почивката

С голове след почивката ЦСКА 1948 завоюва с безапелационното 4:0 вкъщи против 10 футболисти от Локомотив Пловдив в дуел от 25-ия кръг в Първа лига.

Още в четвъртата минута Преслав Боруков извърши жестоко нарушаване против Лазар Марин и основният арбитър Ивелин Занев в профил нападателя на гостите след консултация с видео помощник арбитъра. Първоначално Занев сподели единствено жълт картон на Боруков, само че малко по-късно промени решението си. Това беше решителният миг в срещата, след който „черно-белите“ не съумяха да основат нищо запаметяващо се в предни позиции.

До почивката ЦСКА 1948 беше по-активният тим, само че удар на Марио Топузов беше избавен от Илко Пиргов.

В 47-ата минута топката доближи до Георги Русев, който стреля, само че Пиргов мазета. Топката се върна при Лазар Марин и той откри Александър Колев, разписал се на празна врата за 1:0.

Десет минути по-късно Ивайло Чочев изведе Мартин Тошев и нападателят се разписа с глава за 2:0.

В 62-ата минута Галин Иванов напредна и с компактен удар от дъгата на наказателното поле не остави никакви шансове за Пиргов.

Осем минути по-късно Иванов осъществя и втория си гол във вратата на пловдивчани. Кристиан Гомис загуби топката пред наказателното поле, а Галин Иванов овладя бързо и със мощен шут фиксира крайното 4:0.

ЦСКА 1948 се изкачи на девето място в класирането, до момента в който Локомотив остава на осма позиция и към този момент няма шансове да се класира за първата шестица в шампионата.

Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР