С голове през втората част Манчестър Юнайтед спечели с 2:0

...
С голове през втората част Манчестър Юнайтед спечели с 2:0
Коментари Харесай

Санчес с първи гол за Манчестър Юнайтед

С голове през втората част " Манчестър Юнайтед " завоюва с 2:0 вкъщи против новака " Хъдърсфийлд " в среща от 26-ия кръг на британския шампионат. Алексис Санчес осъществя своето първо попадение с екипа на " алените дяволи ".

20-кратните първенци на Англия имаха предимство преди почивката, само че пропуски пред вратата на гостите направиха Джеси Лингард и Ромелу Лукаку.

Всичко по-интересно на дуела на " Олд Трафорд " се случи през второто полувреме. В 55-ата минута Хуан Мата центрира към Лукаку и белгийският национал от близко осъществя първото попадение в интерес на Юнайтед.

По-добрата игра на водения от мениджъра Жозе Моуриньо състав продължи и в 67-ата минута Санчес беше фаулиран в наказателното поле от Майкъл Хефеле. Чилийският национал стреля едва от бялата точка и вратарят Джонас Лосъл парира топката, само че тя се върна в Санчес и той без проблеми осъществя своето първо попадение с екипа на Юнайтед. До края на мача домакините пропуснаха да осъществят нови попадения в мрежата на " териерите ".

Манчестър Юнайтед заема второто място във Висшата лига с актив от 56 точки, до момента в който Хъдърсфийлд е на предпоследната 19-та позиция със единствено 24 точки.

В друга среща от кръга Саутхямптън победи трагично с 3:2 при гостуването си на Уест Бромич и се измъкна отвън зоната на изпадащите. Голове на Марио Лемина и Джак Стивънс в 40-ата и 43-ата минута направиха цялостен поврат, откакто Ахмед Хегази беше извел " дроздовете " напред след единствено четири минути игра.

Джеймс Уорд-Праус осъществя третото попадение в интерес на " светците " в 55-ата минута, а Хосе Рондон също се разписа за Уест Бромич в 72-ата минута.

След този триумф Саутхямптън има актив от 26 точки на 14-то място в класирането, до момента в който Уест Бромич е на последната 20-та позиция със единствено 20 извоювани точки.

Новакът Брайтън победи с 3:1 вкъщи Уест Хям и към този момент има 27 точки на 13-та позиция, а " чуковете " са на 12-то място също с 27 точки. 

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР