С гол в първата минута на добавеното време Борнемут пречупи

...
С гол в първата минута на добавеното време Борнемут пречупи
Коментари Харесай

Загуба от "Борнемут" постави под съмнение мястото на "Тотнъм" в Топ 4

С гол в първата минута на добавеното време " Борнемут " пречупи " Тотнъм " с 1:0 в доста значим мач в борбата за топ 4 във Висшата лига. " Шпорите " се нуждаеха от три точки, с цел да си подсигуряват довеждане докрай измежду водещите четири отбора, само че гостуването им на южния бряг се трансформира в същински призрачен сън.

Тимът на Маурисио Почетино игра с 9 души близо 45 минути и нямаше късмет да стигне до нещо от срещата.

След загубата " Тотнъм " остава трети в класирането със 70 точки, само че директните му противници занапред играят. " Челси " е четвърти с 68 и среща " Уотфорд " в предпоследния си мач. Петият " Арсенал " е с 66 и играе с " Брайтън " на " Емиратс ". В борбата е и " Манчестър юнайтед ", който има 65 точки.

След положително начало на срещата и няколко отлични положения за гол, всичко за " Тотнъм " се обърка в границите на едвам пет игрови минути. Малко преди почивката кореецът Сон беше изпъден с пряк червен картон за удар без топка против Джеферсон Лерма.

Преди това " Тотнъм " имаше три жълти картона поради груби влизания.

На почивката Почетино беше заставен да прави и промяна, като вместо Тоби Алдервейрелд се появи Хуан Фойт. Младият централен защитник престоя на терена по-малко от две минути и също беше изпъден.

 Загуба от
© Reuters

Аржентинецът си поведе неприятно топката и влезе доста жестоко в краката на Джак Симпсън, поради което също получи пряк червен картон, оставяйки отбора си с девет души.

До края на срещата нервите взеха връх и имаше още повече грубости. Все отново " Борнемут " търсеше триумфа с двама души повече на терена и го реализира. В добавеното време Райън Фрейзър центрира от корнер, а Нейтън Аке вкара с глава, с цел да донесе трите точки на " черешките ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР