С гол от дузпа в 99-ата минута Брайтън победи с

...
С гол от дузпа в 99-ата минута Брайтън победи с
Коментари Харесай

Брайтън победи Юнайтед с гол в 99-ата минута

С гол от дузпа в 99-ата минута Брайтън победи с 1:0 Манчестър Юнайтед в отсрочен мач от 28-я кръг. Единственото попадение вкара аржентинският полузащитник Алексис Мак Алистър. Дузпата беше отсъдена за игра с ръка на Люк Шоу в седмата минута от добавените пет като продължение от основния арбитър Андре Маринър. Мак Алистър има. По-добре от него се оправя единствено.

Иначе мачът беше много нервозен, изключително през второто полувреме. В него Маринър сподели седем жълти картона.

Домакините от Брайтън имаха искания за дузпа в 67-мата минута за нарушаване против Каору Митома. Три минути по-късно Антони по знамение не бе изпъден, откакто изрита съперник без топка.

Между двете обстановки Юнайтед пропусна отличен късмет да поведе посредством Бруно Фернандеш. Вратарят на домакините Джейсън Стийл се отличи с две доста положителни намеси през първото полувреме. Тогава той избави удари на Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал.

В класирането Манчестър Юнайтед остава на четвърто място с 63 точки от 33 мача. Третият Нюкасъл е с 65 точки, петият Ливърпул има 59. Мърсисайдци обаче са играли 34 мача. Брайтън е на шесто място с 55 точки, само че от 32 срещи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР