С гол на Единсон Кавани в 82-ата минута Уругвай победи

...
С гол на Единсон Кавани в 82-ата минута Уругвай победи
Коментари Харесай

Кавани донесе победата на Уругвай над шампиона н Копа Америка

С гол на Единсон Кавани в 82-ата минута Уругвай победи първенеца на Копа Америка Чили в последния си мач от група С и приключи като победител в потока.
 Бразилия и Венецуела не престават напред на Копа Америка
Чилийците, които си бяха обезпечили класирането на 1/4-финалите преди този мач, приключиха втори. В един от най-любопитните епизоди от мача бранителят на Чили Гонсало Яра фаулира нахлул на терена фен и по този начин оказа помощ на стюардите да си свършат по-бързо работата. В другия мач от групата Еквадор и Япония приключиха 1:1 и по този начин пратиха Парагвай напред като най-хубав трети тим. С изиграването на тези два дуела станаха ясни четвъртфиналите на шампионата, който се организирах в Бразилия.

Домакинът ще се изправи против Парагвай, като дуелът е на 27 юни. Това ще е трета поредна среща сред двата тима във фаза 1/4-финали, като до момента непроменяемо победител е бил тимът на Парагвай.

Ден по-късно са мачовете Венецуела - Аржентина и Колумбия -Чили. Последният полуфиналист ще бъде избран на 29 юни в дуела сред Уругвай и Перу. Според схемата на шампионата при триумф в своите мачове, Бразилия и Аржентина могат да се сблъскат в полуфинал. Същото се отнася и за Уругвай  и настоящият първенец Чили, които играха в груповата фаза.

Unlike The Champions League, A Dressed Guy Wearing Chicken???? Mask Interrupt `Chile???????? v. Uruguay????????` In #CopaAmerica #CHIURU pic.twitter.com/8tmO5c4oo3
— Alt_Media (@AltMedia4) June 25, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР