С гол на Брендън Монтур 2:45 минути след началото на

...
С гол на Брендън Монтур 2:45 минути след началото на
Коментари Харесай

С гол в продължението Флорида Пантърс спечели срещу Чикаго Блекхоукс

С гол на Брендън Монтур 2:45 минути след началото на продължението Флорида Пантърс победи гостуващия Чикаго Блекхоукс с 4:3 в един от двата мача, които се играха тази нощ в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

" Черните ястреби " взеха задатък от две попадения в първата третина посредством Кейлъб Джоунс и Борус Качук и задържаха преднината си до началото на последния интервал.

В него обаче домакините от Флорида нанизаха три следващи попадения посредством Сам Бенет, Сам Райнхарт и Еету Луостаринен в границите на единствено четири минути.

Чикаго съумя да надигне глава и 45 секунди преди приключването на постоянните 60 минути Коул Гутман вкара четвъртия си гол за сезона, с цел да направи резултата 3:3.

В продължението Флорида въпреки всичко се добра до триумфа с точното осъществяване на Монтур, като по този начин " пантерите " събраха 72 точки и заемат девето място в класирането на Източната конференция, като изостават с две точки осмия Питсбърг Пингуинс, който държи последната квота за плейофите. Чикаго е на предпоследното 15-о място в Западната конференция с 50 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР