С годините Шакира е успяла да си изгради име на

...
С годините Шакира е успяла да си изгради име на
Коментари Харесай

Когато всички погледи са вперени в Шакира

С годините Шакира е съумяла да си построи име на музикалната сцена и по тази причина постоянно, когато би трябвало да извърши някое от частите си, публиката е в възторг.
 Шакира с пояснение в обич към татко си Уилям Мебарак
Кого назова Шакира " любовта на живота ми "

Изпълнителката цени фамилията си

Така бе и на премиите VMAs. Изпълнителката имаше четири номинации, като съумя да завоюва наградата Video Vanguard, която се дава за цялостни заслуги за видеоклиповете ѝ през годините. С това се трансформира в първата латиноамериканка, отличена с тази премия.

Освен това, Шакира завоюва и премията за най-хубава колаборация на годината. Колумбийката притегли вниманието още с идването си на церемонията. Тя бе заложила на секси и изрязана рокля на Versace и обувки на платформа на Jimmy Choo.
 Снимка 633553

бе съпроводена от синовете си Милан (10 г.) и Саша (8 г.). По време на церемонията изпълнителката се качи на сцената, с цел да извърши някои от най-големите си шлагери през годините. В рамките на 10 минути 46-годишната колумбийка сподели, че към момента е в най-хубавата си форма.
 Снимка 633552

След представлението си Шакира смени тоалетите и заложи още веднъж на рокля на Versace, само че този път в наследник цвят с отличителни огромни безвредни игли, пише InStyle. Е, добре знаем, че Шакира умее да притегля вниманието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР