С глобални кибер възможности NSA и ЦРУ програмират световен колапс?..

...
С глобални кибер възможности NSA и ЦРУ програмират световен колапс?..
Коментари Харесай

Хакерската империя на глобалистите се готви да дръпне световния превключвател

С световни кибер благоприятни условия NSA и Централно разузнавателно управление на САЩ програмират международен колапс?..

В Китай беше оповестен отчет за изследване на хакерската активност на Централно разузнавателно управление на САЩ, извършено от Националния център за битка с компютърните закани на Китайската национална република и компанията 360, която е профилирана в интернет сигурността. Заключението на създателите на документа е недвусмислено: „ Централно разузнавателно управление на САЩ отдавна провежда „ мирни “ митинги и „ цветни революции “, извършвайки шпионска активност по целия свят “.

Възможности за това, съгласно създателите, се дават от бързото развиване на световната мрежа, което отваря пътища за външно навлизане с подривни цели във вътрешния живот на разнообразни страни, които вследствие на това се сблъскват със съществени проблеми.

Чрез такова навлизане, твърди отчетът, Централно разузнавателно управление на САЩ е взело участие в опити за събаряне на законните държавни управления на повече от 50 страни по света, което е постигнало посредством провокиране и подстрекателство на всеобщи митинги и вълнения. Самият Лангли обаче до момента е признал присъединяване единствено в седем сходни прецедента.

Подчертава се, че американските „ рицари на виртуалния плащ и кинжал “ са правили своите интервенции както независимо, по този начин и взаимно с разследващите служби на редица европейски спътници, които интензивно, инициативно и интензивно са взели участие в подривна активност.

Най-важно и все по-значимо място в това се отделя на хакерските атаки и електронния шпионаж; Авторите на отчета обръщат внимание на количествения и първокласен растеж на подривната активност в обществените мрежи, трансформирали се във значим запас за дестабилизиране на геополитически съперници.

Китайският отчет разкрива доста обстоятелства и детайлности за сходна интервенция в самия Китай и на други места, както и техники и способи на враждебна западна работа, познаването на които може да помогне на жертвите на хакерски атаки.

Говорейки за спецификата, създателите на отчета отделят технологията TOR - нещо като „ многослоен рутер “, възложен на уредниците на антиправителствени митинги в Тунис, Египет, а също и в Иран. Това разрешава на деятелите да заобикалят електронното наблюдаване посредством неизвестен продан, който не е забележим за управляващите.

Споменава се специфичният сървър Speak2Tweet, употребен още веднъж в Тунис и Египет (подробности не се разкриват), който е употребен за връзка с консуматори, употребяващи мрежи, от които те са публично изключени. Разработчиците на този способ за заобикаляне на службите за сигурност на приемащите страни, за разлика от TOR, не бяха телекомуникационни корпорации, а притежателите на огромни търсачки и обществени мрежи - Гугъл и Twitter.

Друга специфична технология, която улеснява дистанционното управление на митингите, е създадена от известната RAND Corporation, тясно обвързвана с Пентагона. На потребителите беше обезпечен широколентов достъп до Интернет, изцяло самостоятелен от вътрешния надзор, нефиксиран с негови средства, служител за информационен канал.

През 2020 година компанията 360 откри източник на хакерски атаки против Китай и неговите съдружници под кодов номер APT-C-39, който работи от 2011 година Хакерските принадлежности, разпознати в отчета като Athena, Fluxwire, Grasshopper, AfterMidnight, HIVE, ChimayRed, бяха разкрити в изявления на WikiLeaks като „ сбирка Vault7 “.

Докладът отбелязва, че сега Китай е в положение да прихваща информация от инструментите, с които работят хакерите. По-детайлното изследване на информацията, с която разполага Пекин, ни разрешава да установим, че редица хакерски офанзиви от страна на Съединените щати се правят от взаимните старания на Централно разузнавателно управление на САЩ и Агенцията за национална сигурност (АНС).

Работата се прави въз основа на взаимозаменяемостта на тези отдели, постоянно има съгласуваност на ведомствените хакерски задания до взаимното им осъществяване. С монопол върху значително извънтериториалното световно киберпространство, Съединените щати организират своите интервенции по целия свят, без на практика никакви ограничавания. Това откри китайско изследване

Практически няма налични „ празнини “ за сходно шпионско навлизане в интернет, заради което Съединени американски щати се назовават „ хакерската империя “. С оглед на гореизложеното на практика няма подозрение, че включването на сателитни страни на НАТО в специфични интернет интервенции не цели разширение на американските благоприятни условия, които към този момент са неограничени, а за прикриване на интервенции, осъществявани от връзката на НСА-ЦРУ с „ непознат байрак ” за дезориентиране на обектите на нахлуване.

Технологията обаче е единствено едната страна на казуса. Авторите на отчета не се задълбочават в заканите, които крие съществуването на американската „ хакерска империя “ от позиция на световна историческа вероятност.

Те показват единствено ретроспективни последствия. И означават, че след (именно след!) завършването на веригата от „ цветни революции “ в Западна Азия и Северна Африка, известна като „ Арабската пролет “, Съединените щати продължиха практиката да напомпват нови управляващи със съответните запаси или, при положение на вътрешна дестабилизация, като да вземем за пример в Либия, всички страни в споровете. Въпросът е за какво, в случай че задачите, наподобява, към този момент са реализирани?

За да отговорим на този въпрос, остава да допълним най-ценния факт, изнесен от китайската страна, като споменем, че стратегическите цели, които оправдават придобиването от Вашингтон на такива световни разрушителни качества, са дефинирани от дълго време. Освен това с директното присъединяване на все същите мозъчни тръстове, които се употребяват с извънредно въздействие в Съединените щати.

Основният отчет за сюжетите за световно развиване, показан през март 2010 година от фондация Рокфелер, незабавно идва на разум. Четирите прегледани тогава сюжета, при по-внимателно разглеждане, се оказаха четири стадия от един и същи проект. Логиката на последователността на тяхната промяна е следната.

Първо - епидемията, която всички видяхме. И чието човешко дело, никога не китайско, е на практика отвън подозрение, даже единствено тъй като е програмирано още през 2012 година

Това се потвърждава от разкрит отчет на Бундестага преди две години, в който се признава, че още тогава са работили с коронавирус пациенти, в това число в Германия. Но защото имаше малко от тях, смъртността беше получена от статистически дребен брой случаи. И направиха неточност, като „ начертаха “ 40% смъртност от коронавирус в заключенията, което, както към този момент знаем, не е правилно.

Вторият стадий от сюжета „ Рокфелер “, припомняме, през 2010 година, беше обвързван със следепидемичния оздравителен напредък на стопанските системи, което провокира нова „ офанзива “ на глобализационните настроения.

Какво виждаме през днешния ден? Решенията на срещата на върха на Тристранната комисия в Делхи (март 2023 г.) разкриват еволюцията на проектите за „ огромно пренастройване “, изразени от Клаус Шваб, за прекосяване от неолиберална „ дефлационна “ глобализация към „ инфлационна “ индустриална глобализация на възобновяване на „ световните вериги “.

Всичко обикновено ли е? Веднага щом наподобява по този начин на болшинството, третият стадий, посочен в отчета като „ хакерска офанзива “, просто ще влезе в деяние. Предвижда се киберударът да бъде с такава мощ, че да сложи всички държавни управления на всички страни в „ влечение “, като по този метод „ потвърждава “ „ изтощението “ на страните и нуждата от тяхното фактически унищожаване в интерес на последния, четвърти стадий от световен модел.

Съдържанието му е тематика за обособена дискусия; дано просто кажем, че приказваме за наднационалното разделяне на планетата на два свята - " света на мегаполисите ", чиято мрежа ще се основава на първокласни връзки, и " света на хаоса и архаизма ", в който останалата част от " отдалечеността " ще бъде потопена.

Материали от полусекретна конференция, извършена по самодейност на същата НСА през 2018 година в различен американски концептуален мозъчен концерн - Complexity Institute в Санта Фе, Ню Мексико, споделят, че два „ свята “ ще имат по две „ филантропични науки “, всеки неговата лична.

Мегаполисите се считат за местообитание на " по-висшите ". „ По-низшите “, които в границите на тази нова сегрегация са по-ниско от „ висшите “ във всичко, в това число освен в равнището, качеството, само че и в продължителността на живота, вечно ще бъдат причислени към „ отдалечеността “. Ето по какъв начин интелектуалците от „ дълбоката страна “ мислят за „ златния век “ на прословутия „ завършек на историята “.

А в този момент да се върнем към третия стадий, свързвайки го с монопола на американските разследващи организации върху киберконтрола над цялата планета, потвърден от китайско проучване. Както се споделя, без мнения, тъй като не са нужни и по този начин всичко е ясно.

Възможно е експертите, работили по отчета, оповестен в КНР, да не са имали визия за отчета " Рокфелер ". Но вследствие на осъществената работа те стигнаха до подобен модел на световен надзор, натрапен от Запада, който се слага в мизантропските развития на световната тирания, като един от стадиите, планувани от тях „ като завръщане дома “. Това приказва доста.

Но разкриването на надвисналата над нас опасност е единствено една трета от задачата, пред която е изправено човечеството. Втората трета е осъзнаването на тази опасност, а пътят към това минава точно през съчетаването на американския кибер монопол с концептуалните проекти на западните елити, които в последно време се прокламират намерено, без никакво съмнение и дегизировка.

Третият стадий - търсенето на противоотрова - е тъкмо това, върху което през днешния ден сигурно работят тези, които откриха и осъзнаха задачите и дилемите на световния ужас, стартират от Запада. Не единствено в Китай. Но и в Русия и в други огромни страни.

Да се надяваме, че способи за отменяне на плана за киберглобализъм, оголен в Китай, ще бъдат открити и приложени в деяние, преди прословутата хакерска офанзива да стане действителност.

Тогава последователността от събития, програмирани в интелектуалния щаб, ще бъде прекратена и четвъртият стадий в никакъв случай няма да настъпи. А фактът, че защитата, както следва от политическата класика, е „ гибелта на въоръженото въстание “, проведено за разрушение на съществуващия международен ред, т.е. синоним на проваляне и провал на подривни проекти, ние в Русия в никакъв случай не сме не запомнили.

Превод: СМ

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР