С ГЕРБ-СДС изработихме обща управленска и законодателна програма и това

...
С ГЕРБ-СДС изработихме обща управленска и законодателна програма и това
Коментари Харесай

Лена Бориславова на среща с ГЕРБ-СДС, обсъждат управленска програма

С ГЕРБ-СДС изработихме обща управническа и законодателна стратегия и това е мотивът за тази среща през днешния ден - да продължим с разискване с техни представители, с министъра на правораздаването. Това съобщи Лена Бориславова нахлуване в Народно събрание.

„ В петък ясно декларирахме, че плаващи болшинства за правосъдна промяна и за управническа и обща законодателна стратегия не са възможни и съставляват нарушаване на правилата, при които това държавно управление беше подкрепено и от двете групи “, добави Бориславова.

Тя акцентира, че страната има потребност от постоянно държавно управление, само че то би трябвало да има зад тила си устойчиво болшинство и съобщи, че в противоположен случай то става заслон, а ПП-ДБ няма да разрешат зад паравана да се крият плаващи болшинства. „ Най-критичното е да няма плаващи болшинства, тъй като не може регулатори, които ще контролират публичните връзки в идващите 5-7 години или закони да се одобряват с болшинства на Движение за права и свободи и „ Възраждане “, акцентира Бориславова

Тя посочи, че не приказват за съдружно съглашение, а за механизъм, който да обезпечи спазването на поетите задължения при образуване на държавното управление.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР