С г-н Христо Иванов няма какво да си кажа, тъй

...
С г-н Христо Иванов няма какво да си кажа, тъй
Коментари Харесай

Пеевски: С Христо Иванов няма какво да си кажа, готов съм на дебат с неговия началник

С господин Христо Иванов няма какво да си кажа, защото той не показва личната си воля, а тази на неговия шеф Иво Прокопиев. Има време Прокопиев да се записва като кандидат-депутат от неговата или някоя от другите му партии. С негови подставени лица и пионки не виждам смисъл да повеждам разговор. Това декларира в изявление за Блиц някогашният народен представител и претендент за подобен от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Видяхме по какъв начин Прокопиев с неговите медии се упражнява на мой тил. Ако той се кандидатира за народен представител, аз съм подготвен на спор с него. Моята неточност е, че до момента не съм приказвал по тази тематика и не разкривах истината, показва още той.

Иво Прокопиев посредством неговите медии ми построи фиктивен облик. Той е същинският олигарх. Българските жители би трябвало да знаят цялата истина за олигархията и хората, които я въплъщават. Готов съм на спор с Прокопиев където и когато изиска, стига да се кандидатира, твърди Пеевски.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР