С футболен празник на стадиона в Белослав в момента отбелязват

...
С футболен празник на стадиона в Белослав в момента отбелязват
Коментари Харесай

Отбелязаха 100-годишния юбилей на футбола в Белослав

С футболен празник на стадиона в Белослав сега означават 100-годишния празник на футбола в града. Повече от 300 фенове пристигнаха на славния в миналото стадион като първо приветстваха деца, които участваха в шампионат с 11 тима.

Току-що стартира и по този начин дълго чаканата среща сред ветераните на Черно море и Белослав. В състава на гостите са имена като Милен Бакърджиев, Пламен Тимнев, Евгени Андонов, Тодор Каменов, Валентин Вълков, Явор Софрониев, Емил Бояджиев и Милен Христов-Менката. На вратата пък е някогашният интернационален рефер Светослав Славов.



Специални посетители на събитието са някогашните треньори Иван Василев и Стефан Богомилов, който е бил и футболист на тима. Своето почитание към славния преди повече от 30 години Ватев демонстрираха също Иван Петров, Здравко Митев, Тодор Великов, Благой Калфов, Васил Ненов и други ветерани на варненския футбол.



На трибуните пък са едни от най-ярките митове на Белослав като Недялко Либчев, Кънчо Савов, Драган Борисов и други. 

Преди срещата на ветераните всички присъстващи уважиха с едноминутно безмълвие паметта на умрелите футболисти на Белослав.

Кметът на града Диян Иванов поздрави феновете и увери, че ще работят за едно по-добро бъдеще на детско-юношеския и мъжкия футбол в града.



Поздравителни адреси и плакети сервираха на Белослав ФК Черно море, ФК Спартак и ЗС на БФС (Варна), а районният представител на Министерството на младежта и спорта Анелия Синабова пожела на белославци да се върнат колкото се може по-скоро в професионалното футболно семейство на България.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР