С фонд от 365 000 лв. Лидл България ще финансира

...
С фонд от 365 000 лв. Лидл България ще финансира
Коментари Харесай

365 000 лв. ще дари Lidl за развитие на местните общности в България



С фонд от 365 000 лева Лидл България ще финансира цивилен планове през най-голямата си обществено виновна самодейност " Ти и Lidl за нашето на следващия ден ". Сумата беше събрана, откакто в интервала от 18 септември до 18 октомври компанията отделяше по 5 ст. на всеки касов бон в магазините си в страната. Така, общият фонд в поддръжка на локалните общности за шестте издания на програмата, възлиза на стойност от близо 1,3 млн. лева

" Обединени от добра идея и със ярък дух, хората могат да реализират невероятни неща. Затова още през цялото време създадохме " Ти и Lidl за нашето на следващия ден " с концепция ние като виновна компания да осъществим своя ангажимент да способстваме за по-пълноценния и първокласен метод на живот на хората в България, като подкрепим стремежите на локалните общности към едно по-добро на следващия ден. Тази наша самодейност беше новаторска по концепция и мащаб още при основаването си и се потвърди като движеща мощ за смяна - въздействието ѝ се популяризира в цялата страна и обхвана над половин милион души. Искрени благодарности към нашите клиенти, които имат вяра в идеята за едно по-добро на следващия ден, което градим дружно, и ни оказват помощ да продължаваме да поддържаме вдъхновяващите цивилен хрумвания - просто до момента в който пазарят в Lidl ", сподели Милена Драгийска, изпълнителен шеф на Лидл България.

Инициатива на Лидл България бе трансформирана при започване на лятото след огромно изследване на настройките и потребностите на локалните общности и неправителствените организации. От тази година Lidl надгради програмата с нови тематични области с фокус върху настоящите потребности на обществото - като категориите #BeActive (насочена към поощряване на дейния метод на живот и гражданската активност), #BeFair (насочена към превъзмогване на обществените неравенства) и #BeVocal (подкрепяща качествени журналистически и медийни планове, свързани с значими обществени теми). Останалите две области са продължение на към този момент съществуващи - #BeGreen, обвързвана с опазването на околната среда и #BeLocal с фокус просвета и запазване на историческото завещание.

Трансформацията на програмата отразява концепцията на компанията да даде поле за изява на самодейни хрумвания на повече и по-различни групи участници, с което да поддържа цивилен бранш още по-успешно. Затова е уголемен и достъпът до програмата - присъединяване към този момент могат да вземат освен неправителствени организации, само че и младежи сред 14 и 18 години, както и медии и публицисти.

Кандидатурите по програмата ще бъдат одобрявани до 28 октомври посредством попълване на онлайн формуляр на новата, основана за да служи за пространство за разговор сред всички заинтригувани лица. Комплексния развой по оценка ще се организира в интервала ноември - декември, а през януари ще бъдат оповестени утвърдените планове. Те би трябвало да бъдат осъществени до 12 месеца, а оптималният размер на сумите за финансиране ще бъде както следва: за цивилен организации - до 15 000 лева, за районни медии - до 7 000 лева, за публицисти - до 3 000 лева, а за юношески групи - до 5 000 лева

Цялата информация с настоящи вести, условия за кандидатстване, както и сполучливи образци от към този момент осъществени планове, може да бъде открита в.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР