С електронна музика ще посрещнат Джулай морнинг в Слънчев бряг.

...
С електронна музика ще посрещнат Джулай морнинг в Слънчев бряг.
Коментари Харесай

Слънчев бряг посреща Джулая с електронна музика

С електронна музика ще посрещнат Джулай морнинг в Слънчев бряг. Партито ще стартира в 23:00 часа на 30 юни - на южния плаж в курорта.

Там за поредна година доста хора ще чакат изгрева на слънцето на морския бряг, като знак на ново начало. Купонът ще бъде дирижиран от пионерите на електронната музика у нас -  Pacho & Pepo. Те ще показват неповторимо шоу и ще спазят традицията си от 2012 година да посрещат July Morning на южния плаж, оповестиха уредниците на събитието.  

Докато двамата виртуози наелектризират празненството, гостите ще се забавляват с танцови артисти. Купонът по традиция ще продължи до изгрева на първото юлско слънце над морето.

Специално за събитието в Слънчев бряг  Pacho & Pepo издадоха  музикална компилация с извънредна музика. В албума " July Morning " е заложено модерното звучене на Organic, Afro & Deep House.

Целта е да остави дългогодишен културен отпечатък и затвърди традицията на изгрева, носещ духа на свободата. 

Посрещането на първите слънчеви лъчи по плажовете на Черно море е традиция в България от 1980 година, зародила като знак на зараждащия се живот от свободомислещите хипи придвижвания и рок шлагера на " Юрая Хийп “ – " July Morning ".

Джулая ще бъде единствено началото на серия извънредни морски празненства на южния плаж с цяла поредност международни хаус актьори. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР