С елегантен и модерен дизайн, XPG XENIA Xe е изграден

...
С елегантен и модерен дизайн, XPG XENIA Xe е изграден
Коментари Харесай

XPG анонсира XENIA Xe гейминг лайфстайл ултрабук

С грациозен и съвременен дизайн, XPG XENIA Xe е построен с първокласно CNC анодизирано алуминиево шаси с обща дебелина от 14,9 мм и тегло 1,65 кг. Ултрабукът разполага с 11-о потомство  процесор Intel Core i5-1135G7 или i7-1165G7, Intel Iris Xe графична карта, Full HD IPS 15.6 ” капацитивен сензорен екран и XPG Gen4 PCIe високоскоростно M.2 SSD.

По думите на Алекс Йън, основен шеф по игри и общоприет управител в XPG “XENIA Xe е основен образец за достъп до най-хубавото софтуерно предложение на Intel “. „ Тази система е предопределена за консуматори, които се нуждаят от изцяло решение, обвързвано с техния метод на живот, което разполага със солидна структура с грациозен и изчистен дизайн като в същото време доставя задоволително мощ за всички ежедневни приложения, в това число игри в придвижване и основаване на леко наличие. ”

“Бяхме разчувствани да си сътрудничим с екипа на XPG за първия им тъничък и лек преносим компютър, XENIA Xe. Полученият артикул – премиум дизайн с процесори от 11-о потомство на Intel и PCIe gen 4 SSD решения на XPG, съчетани с най-хубавото в класа потребителско преживяване на платформата Intel EVO – е в действителност впечатляващ! ”, разяснява от своя страна Джоел Кристенсен, общоприет управител Intel Systems Product Group.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР