С екипа си и с военното и административното ръководство на

...
С екипа си и с военното и административното ръководство на
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Всички елементи се комбинират, за да се достигне високо равнище на сигурност

" С екипа си и с военното и административното управление на министерството успяхме да организираме две извънредно значими мероприятия в този интервал. "

Това сподели министърът на защитата Тодор Тагарев. Изявлението е обвързвано с триумфите, които министерството на защитата е постигнало под негово управление през последните девет месеца.

" Първото беше съвещание на Северноатлантическия съвет в състав на посланици. За първи път от 20-годишното ни участие ние направихме такова съвещание тук, и го съчетахме с ВИП деня на учението на националната бойна група. ", посочи Тагарев, и добави:

" Второто мероприятие беше индустриалният конгрес, който организирахме при започване на февруари, с към 350 участници, с доста високо показване от страна и на страната, и на наши съдружници. "

" Бих добавил и това сложно схващане на проблемите в сигурността и защитата и методът, по който това министерство би трябвало да работи, комбинирайки вложенията в отбранителни качества, включително набиране и задържане на първокласен персонален състав във въоръжените сили и ускорение на процесите на рационализация ", акцентира министърът.

" Всички тези детайли се комбинират, с цел да можем да реализираме по-високо ниво на сигурност ", безапелационен беше той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР