С ефективно решение, което да поддържа корема в изправност, вече

...
С ефективно решение, което да поддържа корема в изправност, вече
Коментари Харесай

Гастроентерологът: Държим решението за здрав корем frognews.bg

С дейно решение, което да поддържа корема в редовност, към този момент разполагат родните лекари. Заемащ цели две трети от торса ни, стомашно-чревният тракт не просто дава отговор за храненето на организма – той управлява над 70% от нашия имунитет. Ето за какво, когато става въпрос за неговото здраве, родните специалисти гласоподават доверие на пробиотик в двойна капсула – ProCombo. Това дава опция на „ положителните “ бактерии да останат живи, с цел да си свършат работата по най-хубавия метод. Затова не е инцидентно, че той се наложи в практиката както на персоналните лекари, по този начин и на експертите гастроентеролози.

 

Ето какво ни описа водещият столичен гастроентеролог с дълготраен опит – доктор Николай Цонев, шеф поделение по Гастроентерология към Втора МБАЛ.

 

Здравейте, доктор Цонев! Защо ProCombo е по-специален?

 

Здравейте! Най-краткият отговор на въпроса ви е: тъй като е интелигентен. Наричам ProCombo “умен пробиотик ”, защото той има няколко съществени преимущества, които доста го отличават.

 



Доброто здраве зависи от салдото на чревната микрофлора

Първо, той съдържа оптимално количество потвърдено живи пробиотични бактерии – цели 200 милиарда CFU/g. На второ място, способността на “добрите ” бактерии да окажат стремежи резултат е обезпечена посредством патентованата технология за капсулиране DUOCAP™ (капсула в капсула). С нейна помощ потребните бактерии не просто са съхранени живи през целия период на валидност на ProCombo, а те отиват непосредствено там, където им е мястото – в червата.

 

И най-после, само че не по значимост, идва фактът, че пробиотичният вариант в ProCombo е минал редица лабораторни проби, които недвусмислено показват неговите качества. А знаете, че за нас, лекарите, научните доказателства са най-важни.

 

Ето за какво, поради всички тези качества на ProCombo, не е изненадващо, че той се наложи в практиката ни, а пациентите са удовлетворени.

 

Кога ProCombo ще ни помогне?

 

От моя професионален опит мога да кажа, че ProCombo дава изключителни и бързи резултати при отичане, чувство за тежест и газове. Предписвам го при хора на разнообразни възрасти. Диарията, дължаща се на антибиотично лекуване, също е измежду положенията, които се повлияват доста добре.

 

Една капсула дневно е изцяло задоволителна. Курсът на лекуване се дефинира от съответния проблем, само че аз предлагам да се приема постоянно най-малко 2 месеца. Така ще се контролира чревната перисталтика и микробният баланс. Но освен – ще се увеличи и ефикасното култивиране на храната – усвояването на потребните субстанции от нея и регулярното изхвърляне на остатъчните боклуци.

.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

 

* ProCombo е преди всичко по брой продадени опаковки в България за год. за лекарствени артикули без лекарско наставление в ОТС категория „ Пробиотици “, по данни на IQVIA.

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР