С една дума: не.“ Демократът Том Суози каза кратко, че

...
С една дума: не.“ Демократът Том Суози каза кратко, че
Коментари Харесай

Том Суози отговаря с една дума, когато е попитан дали ще търси одобрението на президента Байдън в надпреварата за Камарата на представителите

С една дума: „ не. “

Демократът Том Суози сподели малко, че няма да търси поддръжката на президента Байдън за мощно оспорвано място в Камарата на представителите – давайки къс отговор с една дума, когато го попитаха за опцията в неделя.

Суози се изправя против републиканеца Мази Пилп на изключителните избори на 13 февруари, с цел да размени серийния измамник Джордж Сантос, който беше свален от Конгреса – като предварителното гласоподаване би трябвало да стартира в събота.

„ Не “, сподели Суози, когато го попитаха дали би желал утвърждението на президента, до момента в който се спъваше на Dim Sum среща и страхотно в имението Canton на Northern Boulevard в Bayside.

„ Това е доста локално съревнование. Това съм аз против MazI Pilip. А що се отнася до другите щатски и национални фигури, това не е задачата на това съревнование, ” сподели Суози.

„ Аз съм демократ. Подкрепям демократите... Ще гласоподавам за Джо Байдън. Ще гласоподавам за претендента на Демократическата партия. “

Суози, който преди този момент заемаше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР