„С един кредит - 6 желания“ е слоганът на рекламната

...
„С един кредит - 6 желания“ е слоганът на рекламната
Коментари Харесай

БАКБ предлага първия револвиращ потребителски кредит в страната

„ С един заем - 6 стремежи “ е слоганът на рекламната акция, с която Българо-американска кредитна банка /БАКБ/ ще комуникира преимуществата на новия заем пред аудиторията.

Продуктът е неповторим, тъй като е първият по рода си револвиращ потребителски заем в България. Въпреки съществуването на сходни артикули на българския пазар, от вида „ отворен “ заем, досега револвиращия заем на БАКБ няма аналог в страната. Кредит „ 6 стремежи “ на БАКБ дава опция да взимате погасената сума от заема още веднъж и още веднъж – до 5 пъти и по този начин да съумеете да финансирате поредно във времето до 6 свои стремежи. С него можете да финансирате: покупка на жилищно обзавеждане, техника, образованието на децата си, ремонт на жилище или автомобил, заслужена фамилна отмора или просто да сбъднете някоя своя фантазия! Всяко последващо предпочитание може да бъде осъществено с револвиране на погасената сума.

След първичното еднократно асимилиране на заема, БАКБ дава опция за следващо неведнъж асимилиране на погасената главница до първичния размер на заема, без да е належащо още веднъж кандидатстване. След приключване на 12 месеца от всяко асимилиране, всеки клиент може да изпрати искане за револвиране и единствено с една онлайн поръчка да получи назад възобновената сума – до 5 пъти за целия период на контракта. Именно това прави заема извънредно комфортен за потребление от потребителите, икономисва време и средства. Размерът на желаните за револвиране суми би трябвало да бъде по-малък или еднакъв на погасената досега сума. Максималният размер на заема е 30 000 лева, а оптималният период на контракта за този тип заем е 10 години. Погасяването на отговорностите може да става с анюитетни или намаляващи месечни вноски, съгласно желанието на клиента.

Револвиращ потребителски заем „ 6 стремежи “ ще се предлага с промоционални условия до 23.01.2018 година във всеки офис на БАКБ.
Вижте цялата информация на www.bacb.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР