С един единствен удар с нож Илиян Рангелов от Куртово

...
С един единствен удар с нож Илиян Рангелов от Куртово
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ TV! Страховити разкрития за убийството на закланата от годеника си Милена

С един единствен удар с нож Илиян Рангелов от Куртово Конаре е умъртвил красивата си избраница Милена Динова. Ударът е бил в сърцето и е бил съдбовен. Това стана ясно по време на следващия развой против младия мъж от съдебно-медицинската експертиза, която показаха движимостите лица.

Съдът изиска да бъде назначена още една експертиза, с която да се дефинира дали посоченият за предмет на убийството нож е точно същият, с който е осъществено закононарушението. Ще бъде направена такава експертиза на всички други ножове, открити в къщата на Илиян Рангелов.

Днес движимости лица показаха и заключенията си от психологичната експертиза, която са създали на Илиян Рангелов. Заключенията от там са, че той е с извънредно високо самочувствие, само че без никаква база на покритие, неустойчив е душевен. Темпераментът му е надвил над характеристичните му данни.

БЛИЦ напомня, че Рангелов убива красивата Милена на 28 декември 2016 година Двамата са били годеници. Преди няколко години младият мъж предлага на приятелката си брак точно на Коледа. Тя приема, макар че двойката е имала доста проблеми поради безпричинната ревнивост на мъжа към младата жена. Няколко дни, откакто получава годежния си пръстен, Милена е убита от годеника си, сочи обвиняването си.

Тя отива нощна промяна на работа, като преди този момент се скарва с Илиян още веднъж поради ревнивост. Той я настига на улицата и я убива. След това се прибира и имитира, че спи и че не знае какво се е случило.

Въпреки че при първичните разпити Илиян е признал изцяло за зверството, през днешния ден той отхвърля да е обвързван с него.

Пред камерата на БЛИЦ през днешния ден застанаха почерненият брат на Милена – Илин Динов и техният татко Кръстьо Динов.

„ Болката не отминава с времето. Живеем мъчно. Много е ужасно да знаеш, че не може да прегърнеш детето си “, съобщи бащата.

„ Искаме пожизнен затвор за килъра на сестра ми “, сподели брат ѝ.











Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР