С двучасов спектакъл на колективите на Народно читалище „Пробуда 1935

...
С двучасов спектакъл на колективите на Народно читалище „Пробуда 1935
Коментари Харесай

Откриха „Залата на музиката и танца“

С двучасов театър на колективите на Народно читалище „Пробуда 1935 г.“, измежду които ФФ „Кракра“ с началник Ирена Андреева и група 100, бе открита „Залата на музиката и танца“ в кв. „Бела вода“.

Обновената зала на читалището събра стотици фенове на музиката и танцовото изкуство, посетител на събитието бе кметът на Община Перник Станислав Владимиров. Той поздрави секретаря на читалището Станислав Методиев за усърдието в развиването и обновяването на културното средище на „Бела вода“. Владимиров акцентира, че е радостно, че толкоз доста деца от квартала са включени в активността на читалището и пожела на ръководителите им да не стопират да работят и развиват гениите на младежите.
„Изключително съм благополучен, че завършихме този упорит план. Залата на нашето читалище е актуализирана и ни чакат доста забавни събития, които ще организираме тук“, сподели секретарят на читалището Станислав Методиев. Той добави, че озвучаването и осветлението са изцяло сменени с нови, актуализирани са седалките, салонът е пропит, построена е и противопожарна система. “ Благодаря на Община Перник и персонално на господин Владимиров за поддръжката, която ни оказва“, сподели още Методиев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР