С двучасов концерт в Пловдив емблематичният Васил Найденов даде старт

...
С двучасов концерт в Пловдив емблематичният Васил Найденов даде старт
Коментари Харесай

Васил Найденов изнесе двучасов концерт в най-модерното място за събития в Пловдив

С двучасов концерт в Пловдив емблематичният Васил Найденов даде старт на поредицата от събития в единственото по рода си място под тепетата -. 

Легендарният реализатор излезе под светлините на прожекторите дружно със своя бенд, а аплодисментите на стотици пловдивчани не стихваха през цялата вечер.

Златните шлагери на Васко Кеца звучаха изпълнени напълно онлайн в, а присъстващите пяха с цяло гърло шлагерите, останали в историята на естрадната музика. Той показа песни с нов аранжимент, както и акапелни осъществявания.



Интересът на пловдивчани за емблематичното събитие се оказа голям, като единствено в границите на няколко дни всички билети за огромния концерт бяха разпродадени.



На 22 октомври в 20:00 часа на сцената на ще се качат изпълнителите от група “Молец ”. Те са Крис Макаров и Юлиан Славчев - различното, постепенно, лирично, надълбоко, трап-поп-хип-хоп признание. Те са част от вълната на новата българска сцена, която в действителност си заслужава да чуеш.

Вземете своя билет още в този момент: 



Най-голямото стенд ъп събитие в България идва в Пловдив на 13 октомври. Тогава ще имате опцията да се смеете с Красимира Хаджииванова, Letiashtata Kozilla Erato, Оля Малинова, Радосвета Стаменкова, Алекс Раева и Ива Тодорова в Plovdiv Event Center, като събитието стартира в 20:00 часа.

Можете да вземете вашите билети от касите на EasyPay или онлайн от тук: 



За информация и билети: 087 928 8888.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР