С двубой между Димитър Кузманов и Нерман Фатич ще бъде

...
С двубой между Димитър Кузманов и Нерман Фатич ще бъде
Коментари Харесай

Битката за Световна група I за Купа Дейвис: България срещу Босна и Херцеговина

С дуел сред Димитър Кузманов и Нерман Фатич ще бъде обещано началото на дуела сред България и Босна и Херцеговина за Купа " Дейвис ". Това стана ясно след тегления през днешния ден чоп в Бургас.

Във втория дуел на единично сили ще премерят Янаки Милев и Дамир Джумхур, някогашен №23 в ранглистата на АТП. Тези две срещи ще се изиграят в събота на кортовете на Търговска колегия „ Авеню " край морския град, като началото ще бъде обещано в 14:00 часа.

В неделя, още веднъж от 14:00 часа, програмата ще стартира със среща на двойки. За България капитанът Валентин Димов ще разчита на тандема Александър Лазаров и Александър Донски, а за гостите декларирани са Томислав Бъркич и Мирза Башич, първенец на единично от Sofia Open 2018. В четвъртия дуел, още веднъж на единично, ще се срещнат Димитър Кузманов и Дамир Джумхур, а в петия, при нужда, ще играят Янаки Милев и Нерман Фатич.

Жребият беше изтеглен от Манол Тодоров, заместник-кмет на Бургас с сектор туризъм и спорт. Припомняме, че морският град за първи път ще одобри срещи от най-старата отборна конкуренция по тенис, а залогът е опазване на позиция в Световна група I. Входът за фенове е свободен до запълване на потенциала на трибуните.

Източник: БФТ

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР