С двубой между Черно море и Ботев Враца утре ще

...
С двубой между Черно море и Ботев Враца утре ще
Коментари Харесай

Черно море и Ботев Враца откриват 23-ия кръг в Първа лига

С дуел сред Черно море и Ботев Враца на следващия ден ще бъде даден старт на 23-ия кръг в Първа лига. Срещата на стадион „ Тича “ в морската ни столица стартира в 17:30 часа.


Двата тима започват от радикално разнообразни позиции в таблицата и с разнообразни упоритости до края на шампионата. Черно море превъзмогна загубата от първенеца Лудогорец при подновяването на пролетния полусезон по най-хубавия вероятен метод, откакто съумя да излъже ЦСКА с минималното 1:0 вкъщи. Варненци не престават да мечтаят за шампионската купа, като са втори в класирането с 48 точки – толкоз има и лидерът Лудогорец, който обаче е с мач по-малко. „ Моряците “ си върнаха по-рано тази седмица чартърен до края на сезона сина на старши треньора Илиан Илиев – Илиан Илиев-младши, откакто се разделиха с една от звездите си Алекс Фернандес.

Срещу себе си Черно море ще срещне борещия се за оцеляването си Ботев Враца. Възпитаниците на Христо Янев имат крещяща потребност от точки и позитивни резултати, откакто започнаха пролетния си полусезон с две поредни загуби надлежно от ЦСКА и Пирин. Поражението от благоевградчани беше изключително мъчително за Ботев, защото пристигна при числено предимство на терена против „ орлетата “. Отборът от северозападния град е предпоследен с 13 точки, на три пред намиращия се на дъното дилетант Етър.

Пълна стратегия за 23-ия кръг в Първа лига:

Петък, 1 март

17:30, Черно море – Ботев Враца

Събота, 2 март

12:45, Етър – Локомотив София

15:15, Крумовград – Локомотив Пд

17:45, Славия – Ботев Пд

Неделя, 3 март

14:30, ЦСКА – Берое

17:00, Лудогорец – ЦСКА 1948

Понеделник, 4 март

15:00, Арда – Пирин Благоевград

17:30, Хебър – Левски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР