С две попадения на Пиерос Сотириу и едно на Игор

...
С две попадения на Пиерос Сотириу и едно на Игор
Коментари Харесай

Лудогорец се пребори с Шамрок по пътя към Шампионска лига

С две попадения на Пиерос Сотириу и едно на Игор Тиаго Лудогорец взе удобна преднина след първия мач от втория прелиминарен кръг против Шамрок Роувърс (3:0).

Успехът на родния първенец над ирландския отличник бе изцяло законосъобразен, откакто отборът на Анте Шимунджа ясно си личеше, че е доста пред равнищата на „ детелините “ и си олекоти ненапълно реванша идната седмица на „ Талла Стейдъим “ в Дъблин.

Двата гола на кипъреца на „ Хювефарма Арена “ паднаха през първото полувреме, като първото попадение пристигна в 25-ата минута, а второто 10 по-късно. Сотириу даже можеше да оформи своя хеттрик още през първата част, само че топката срещна гредата на Шамрок в 41-ата минута, където останаха подозрения дали защитник на „ хуупс “ не докосна топката с ръка. В добавеното време на срещата пък влезлият като запаса Игор Тиаго се разписа и донесе нужното успокоение на родния отбор.

През второто полувреме Лудогорец понамали разумно оборотите, само че Шамрок не се възползва от това нещо и триумфът в първия мач остана за „ орлите “, които даже се разписаха за трети път в самия му край.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР