С две нови песни и танцово шоу зарадва многобройните си

...
С две нови песни и танцово шоу зарадва многобройните си
Коментари Харесай

Нови песни и танцово шоу на юбилейния концерт на Грета Ганчева

С две нови песни и танцово шоу зарадва многочислените си фенове известната българска певица и актриса Грета Ганчева на юбилейния си концерт в Амфитеатъра на Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия ". Събитието бе в деня, в който Слънчевата жена навършва 75 години, 58 от които е на сцената.
Специални посетители на празника бяха генералният консул на Руската федерация във Варна Владимир Климанов, Павел Журавльов - представител на Россътрудничество за България и началник на Руския културно-информационен център в София, и Владимир Лопатин - шеф на Републиканския научноизследователски институт по интелектуална благосъстоятелност в Москва.
Грета Ганчева получи за своя празник доста приветствени адреси и цветя от държавни и публични организации, от дипломати и посетители. Специален акцент бе приветствието от администрацията на президента на България Румен Радев.
С доста сила и въодушевление Грета показа безконечните шлагери "Моя страна, моя България ", "Шипка " и "Слънчева жена ". Тя изпя и новите си песни, въодушевени от любовта към България и към Русия - "България, ще те обичам до сетния си мирис " и "Россия - ты моя любовь без границ ". Специално присъединяване имаха отрядните ръководители и участниците в детския танцов лагер "Тодес " на "Галактика на спорта ". Момичетата и момчетата от групата сътвориха танц особено за песента на Грета, отдадена на Русия.
Творческата среща и фестивалът "Заедно в 21 век ", които бяха открити, също получиха музикален привет с едноименната ария - тя събра на сцената деца и възрастни от разнообразни страни, които пяха и танцуваха дружно.


Снимки СОК "Камчия "

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР