С две награди си тръгна от церемонията по обявяване на

...
С две награди си тръгна от церемонията по обявяване на
Коментари Харесай

Марселиньо с две награди от „Футболист на годината в Лудогорец

С две награди си потегли от церемонията по оповестяване на футболист на 2017 година в Лудогорец бразилският халф с български паспорт Марсело Насименто Коща-Марселиньо. След онлайн гласоподаване той бе определен и за „ Футболист на годината “ и за „ Най-добър полузащитник “.

„ И за себе си, и за клуба желая Лудогорец да продължава всяка година да е първенец и да играе в евротурнирите, поисквам си триумф за нас цялостен живот “, сподели Марселиньо при първото си излизане на сцената на Общинския културен център в Разград.

„ Благодаря на сътрудниците, на клуба, на треньорите, това не е единствено моя работа, а работа на тима, това е Лудогорец, това е нашето семейство “, добави Марселиньо на финала на церемонията, когато получи и наградата за „ Футболист на годината “.

Още над 10 награди раздадоха уредниците от почитател фракциите „ Green Ladies “ и „ Green Front '09 “, плакетите се съпътстваха от саксия с коледна звезда за футболните съпруги. Всички наградени задгранични футболисти се постараха да благодарят на български език и също на български прочетоха номерата на билетчета от лотария, в която неколцина от феновете завоюваха продукти на Лудогорец.

Най-кратък в изявлението си беше Джоди Лукоки, разгласен за футболиста с максимален принос в Лига Европа и Шампионска лига, той сподели: „ Айде, Лудогорец “, имаше шанс и да му се падне билетче с идентични числа -333 - и прочитането им развесели и съотборниците му и останалите фенове.

Най-дълго пък се задържа на сцената „ Най-добрият нападател " в Лудогорец Клаудиу Кешеру. Той през днешния ден имаше рожден ден и това бе маркирано с внасяне на торта и „ Happy birthday “ в осъществяване на всички присъстващи. „ Много страст “, сподели също на български румънската машина за голове. „ Благодаря на всички, тези голове, които въвеждам за Лудогорец, ги въвеждам с помощта на всички сътрудници, с помощта на клуба “, добави Кешеру.

За най-хубав вратар наградата получи Ренан дос Сантос, най-хубав бранител е Игор Пластун, най-проспериращ млад гений – Светослав Ковачев, най-хубав треньор в Детско-юношеската школа – наставникът на „ Б “-отбора Ради Здравков.

Връчени бяха и няколко специфични награди. „ Green Ladies “ оповестиха приз за капитана на тима Светослав Дяков, „ Green Front '09 “ връчиха плакет „ Зелено сърце “ на Драгомир Павлов от Варна, който е създател на хореографиите на почитателите за евромачовете, в това число неповторимия транспарант с крепостта Абритус. За професионализма и всеотдайността му Обединени почитател клубове връчиха приз на Методи Томанов.

За развиването на клуба бяха оповестени и почетни плакети за Кирил и Георги Домусчиеви, като в аргументацията работата им по плана Лудогорец бе съпоставена с делото на братята Евлоги и Христо Георгиеви и техния принос за развиването на София.

От името на братя Домусчиеви наградите получи изпълнителният шеф на клуба Ангел Петричев, който благодари на почитателите, които по думите му са посочили, че „ Лудогорец Арена “ е непревземаема цитадела. „ Вие сте част от триумфа на „ Лудогорец “, обърна се той към почитателите.

В началото на церемонията публиката бе приветствана и от президента на Лудогорец Александър Александров.

„ Изпращаме още една сполучлива година, през която за следващ път станахме първенци, надграждахме и подобрявахме в съвсем всяко от звената в клуба. Силно имам вяра, че това което вършим, способства Разград да става по-добро място за живеене. Благодаря ви за поддръжката, мощно имам вяра, че най-хубавото следва “, сподели Александров.

Събитието по оповестяване на най-хубавите футболисти в Лудогорец бе с благотворителна цел. Събраните от билети пари, дружно с тези от благотворителен базар и благотворителен търг – общо 2033 лв. – бяха връчени на завеждащия детско поделение в МБАЛ “Св. Иван Рилски “ доктор Атанас Станчев “.

В благотворителния търг се продаваха коледни украси, направени от школата по изобразително изкуство в Центъра за работа с деца, както и продукти и лакомства, приготвени от съпругите на футболистите и дамите в администрацията на Лудогорец. На кулинарните и празничните творби обаче не бе обозначен съответният създател.

Футболистите дойдоха на церемонията със съпругите и децата си и също се включиха в базара. Коледни картички и меденки с логото на Лудогорец си купи и треньорът Димитър Димитров-Херо, по-късно ги подари на дребен почитател.

Събитието стартира с един от химните на отбора, който звучи преди началото на мачовете на „ Лудогорец Арена “, а приключи с осъществяване на „ We Are The Champions “ от две надарени тийнейджърки – Андреа Начева от класа по поп пеене на Свилена Дечева от Центъра за работа с деца и Даяна Гиргинова от Музикална школа „ Илия Бърнев “. В музикалната стратегия участваха още: Детска танцова школа „ Сладури “, Градски мажоретен състав при ЦРД, Детска танцова школа „ Хорце “ при ЦРД, Танцова групировка „ Феникс “ при ЦРД, Мартин Пенев, Васил Петров и Пламена Петрова от класа по поп пеене в ЦРД. Институциите в Разград бяха показани на събитието само от Главния секретар на Областна администрация-Разград Михаил Тодоров, който встъпи в служба ден по-рано и за който това бе първо присъединяване в обществена демонстрация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР