С две думи - новата партия ще се закопае, ако

...
С две думи - новата партия ще се закопае, ако
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Новата партия ще се закопае, ако направи коалиция с наличните ялови формации

С две думи - новата партия ще се закопае, в случай че направи коалиция с наличните ялови партии, неспособни да създадат държавно управление. Ако се яви без тях на избори, ще изкара пред урните и хора, които не са желали да гласоподават до момента. Това разяснява в обществената мрежа журналистът Иван Бакалов за групировката " Продължаваме промяната " на някогашните министри Петков и Василев. Новата партия стана обект на мнения по медиите от разнообразни лица още преди публично да бъде показана пред обществото.
Ето какво още разяснява Бакалов:
" Докато от всички страни се упражняват в насмешки и нападки към новата партия, Демократична България и Мая Манолова твърдо упорстват да създадат коалиция с нея.
За Мая Манолова това може да е избавителен пояс, да не изпадне от Народното събрание. За Демократична България е единствен късмет да надскочат лимитираната си обществена база. Сами не могат да надскочат 30-40 депутата.
На процедура всички се опасяват от новата партия. Тези, които желаят да вършат коалиция с нея, знаят добре, че доста от гласовете им ще се прелеят към новата партия. Тези, които я атакуват с всевъзможни причини, се опасяват, че губят от територията си в политиката. Явява се нов индивид, който им разтуря кочината.
Петков и Василев ще изиграят позитивна роля - всички налични партии, даже новите, получават мъчителен урок. Затова е тоя безумен плач от всички страни.
Ами, да се замислят, местата в Народното събрание не им принадлежат по право ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР