С двама адвокати се е появил в полицията в Бургас

...
С двама адвокати се е появил в полицията в Бургас
Коментари Харесай

Синът на Софи Маринова с двама адвокати на разпит, отрича да е каналджия

С двама юристи се е появил в полицията в Бургас синът на Софи Маринова – Лоренцо, който Министерство на вътрешните работи търсеше поради подозрения, че взе участие в канал за трафик на мигранти, заяви за „ 24 часа “ представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас Цветелина Рандева.

20-годишният юноша е бил разпитан като очевидец в дирекцията на полицията на ул. “Хр. Ботев “ в петък. Той е направил това ден, откакто единствено пред „ 24 часа “ близки до семейството на Софи Маринова обявиха, че Лоренцо не се крие и е подготвен да приказвал.

Пред проверяващите младежът се показал като притежател на продуцентска къща и отрекъл да има нещо общо с трафика на мигранти.

Лоренцо бе разгласен за общонационално търсене откакто на 21 септември на контролно-пропусквателен пункт Русокастро бе арестуван джип с 9 сирийци, транспортирани от 24-годишния Иван С. от столицата. Каналджията разкрил пред проверяващ служител на реда, ще джипът му бил даден от Лоренцо, който му заречен и пари откакто свърши работата. По-късно обаче арестуваният опитал да промени показанията си, като единствено удостоверил, че се познава с Лоренцо и че на 21 септември двамата са пътували дружно към Айтос, само че объркали пътя и били спрени край Русокастро. Аверите пътували с два автомобила.

Малко преди да отиде с юристи в полицията пък Лоренцо написа в обществените мрежи, че никой не го е издирвал и всичко това било „ цялостна пунта “.

Все още не е ясно дали ще се стигне до покачване на обвиняване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР