С два протеста ще стартира делото срещи инфлуенсърите Емили Тротинетката,

...
С два протеста ще стартира делото срещи инфлуенсърите Емили Тротинетката,
Коментари Харесай

С протести започва делото срещу Чеченеца, Тротинетката и Куката

С два митинга ще започва делото срещи инфлуенсърите Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката. Разпоредителното съвещание ще се състои на 20 юли, четвъртък, в Районния съд в града под тепетата. 

Очаква се пред Съдебната палата да се съберат два лагера. Единият ще бъде в поддръжка на инфлуенсърите. Самият Петко Караилиев - Чеченеца прикани за подпомагане посредством обществените мрежи. " Мъжът на 21 години (Денислав) не е вманиачен, няма СОП и работи бензинджия на бензиностанция в Пловдив на " Шести септември ". Експертизата го потвърждава, че е изцяло естествен, има шофьорска брошура. Сам искаше да се снима в клипа, с цел да бъде прочут, който сюжет беше препоръчан от самият Денислав. Даже самият той е дал 20 лева на Стоян ", гласи апела за поддръжка. 

Варненецът Милен Готи пък приканва да се съберат хора в поддръжка на Денислав и фамилията му. " Апелирам всички поданици на гр. Пловдив, както и всички хора, които имат здрави морални устои, да се съберем пред Районния съд в поддръжка на Денислав и фамилията му, и да се обявим срещу всичко, което обърква и развращава децата на България! ", е написал той в профила си във фейсбук. 

Преди няколко дни прокуратурата внесе обвинителен акт против тримата, както и против Стоян Карапанов, който също е измежду обвинените.

Според държавното обвиняване, при започване на април четиримата решили да снимат абсурден видеоклип, който след това да споделят в обществените мрежи и да станат още по-известни. Стоян работел на бензиностанция. Пострадалото момче му бил сътрудник, като по темперамент бил доверчив, свенлив, срамежлив и елементарно манипулируем. Той познавал Куката и Чеченеца и ги считал за известни. Младежът в началото отказвал да взе участие в новия клип, само че бил уверен да се включи в фотосите, с цел да стане прочут. Около 20 часа на 3 април четиримата били в мола на ул. " Перущица ", където имало доста хора. Там отишло и момчето. По авансово разискван сюжет те почнали да снимат клипа, като го развеждали с колан, вързан в региона на шията му, а той лазел на коленете си и имитирал придвижванията на куче. Същевременно му давали команди да сяда, да подава лапа, да лае. Хвърляли на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях. Ролите им били разпределени – Емили/Даниел бил „ стопанин “ и държал каишката, а Чеченеца и Куката давали команди. Поведението им възмутило множеството жители, които били по това време в комерсиалния център.  По-късно видеоклипът бил оповестен и публикуван в обществените мрежи, което провокира бурно публично отрицание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР