С два месеца, оставащи до излизането на играта, Asobo Studio

...
С два месеца, оставащи до излизането на играта, Asobo Studio
Коментари Харесай

A Plague Tale: Requiem вече е „златна“

С два месеца, оставащи до излизането на играта, Asobo Studio разгласи, че A Plague Tale: Requiem, продължението на хитовото заглавие на френското студио от 2019 A Plague Tale: Innocence, към този момент е „златна“. Това значи, че работата по играта е изцяло приключена и производството на физически носители на A Plague Tale: Requiem към този момент е в ход.

Преди три години доста геймъри и медии бяха впечатлени от прочувствената история на Хюго и Амисия. Двете деца изминаха дълъг път по време на своето рисково пътешестване към спасението си, преодолявайки ужаса на чумата, пълчищата плъхове и гибел, които ги следват на всички места и главорезите на Инквизицията, последващи ги на всяка крачка. А в този момент тяхното странствуване продължава с нови цели, история и конюнктура.

„Истина е. За нас е наслаждение да обявим, че A Plague Tale: Requiem към този момент е „златна“. Нямаме самообладание да видите какви завършения чакат Амисия и Хюго“, написаха преди дни в обществената мрежа Twitter Asobo.

A Plague Tale: Requiem се явява непосредствено продължение на Innocence, като в нея Амисия и Хюго напущат границите на Париж, в идиличната хубост на Прованс. Амисия е към този момент млада жена, търсеща себе си и врекла се да отбрани още по-предано Хюго, до момента в който самият той през днешния ден е разкрил своите сили и се пробва да ги овладее. Играта излиза на 18-ти октомври за сегашното конзолно потомство, лични компютри и Nintendo Switch (чрез облак).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР